Μεταγωνιστικό δελτίο 7ου Δρόμου Σέιχ Σου

Αλέξανδρος Φωτιάδης και Λίνα Τεντόμα-Ζερβού νικητές στη Θεσσαλονίκη

Share

Δείτε το μεταγωνιστικό δελτίο του 7ου Δρόμου Σέιχ Σου:

«Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 ο «7ος Δρόμος Σέιχ Σου», η όμορφη δρομική γιορτή, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και ήταν αφιερωμένος στον αγαπητό φίλο και συναθλητή μας Δημήτρη Κρυστάλλη. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να γνωρίσει στους πολίτες την αξία του μαζικού αθλητισμού και τις ομορφιές τους περιαστικού δάσους της Θεσσαλονίκης, αλλά και να τους εξοικειώσει με τις προκλήσεις του ορεινού τρεξίματος.

Περισσότεροι από 600 δρομείς συμμετείχαν στους δύο αγώνες. Στον αγώνα των 16,5 χλμ., νικητές αναδείχτηκαν ο Αλέξανδρος Φωτιάδης και η Λίνα Τεντόμα-Ζερβού. Στους άνδρες, δεύτερος αναδείχτηκε ο Φώτης Γιακαμόζης, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Εμμανουήλ Κωνσταντουλάκης. Στις γυναίκες, δεύτερη τερμάτισε η Ευρυδίκη Καλαθέρη και τρίτη η Αναστασία Νανακούδη.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

Ο λαϊκός δρόμος των 4,5 χλμ., όπως κάθε χρόνο, δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Τις εντυπώσεις σε αυτόν έκλεψαν ο ενθουσιασμός και η ποικιλομορφία όλων των συμμετεχόντων και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών. Εντυπωσιακή και γεμάτη συμβολισμό ήταν και η συμμετοχή, και στους δύο αγώνες, των αθλητών του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και του ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΙΣ.

Ο Σ.Δ.Υ.Θ. θα ήθελε να ευχαριστήσει το ψητοπωλείο Κυραμάνα, τις εταιρείες Saucony, Μασούτης ΑΕ, Αφοί Μακαρίκα Ο.Ε., MakeMuesli και τον Νίκο Χριστοδουλή, που με τις ευγενικές χορηγίες τους εξασφάλισαν την αποκατάσταση των αθλητών με άφθονα τρόφιμα, φρούτα, χυμούς και νερό. Tο Performance Store που φρόντισε για την ενεργειακή υποστήριξη των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τον Στέλιο Καϊάφα που προσέφερε 8 δωρεάν συμμετοχές στον ορεινό αγώνα «Χορτιάτης Trail Run 2019» και την αγροτική επιχείρηση HerbalBodyOil που προσέφερε 3 σετ με λαδάκια βοτάνων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης θα ήθελε τέλος να ευχαριστήσει θερμά το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ για την κατασκευή των επάθλων, τα μέλη της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Καλαμαριάς για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, τους δεκάδες εθελοντές, που συνεργάστηκαν αρμονικά και αποτελεσματικά σε όλους τους τομείς, και όσους στήριξαν τη διοργάνωση και συνέβαλαν στην οργανωτική της επιτυχία. Και φυσικά, όλους τους συμμετέχοντες δρομείς, που αναδεικνύουν τον Δρόμο Σέιχ Σου ως την αγαπημένη ετήσια δρομική συνάντηση της πόλης μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο