Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 2o Αγώνα Δρόμου Acheloos Run

Δείτε το βίντεο της διοργάνωσης

Share

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 2o Αγώνα Δρόμου Acheloos Run που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Μαΐου και διοργανώνουν ο Σύλλογος Δρομέων «Oiniades Running Team» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Οι δρομείς μπορούν να επιλέξουν έναν από τους αγώνες 10 ή 5 χλμ. τρεξίματος, ή να συμμετάσχουν στον αγώνα δυναμικού βαδίσματος 6 χλμ. Παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας 1.000 μ. για παιδιά.

Όλοι οι αγώνες θα έχουν σαν σημείο εκκίνησης και τερματισμών την Πλατεία Ηρώων (μικρή πλατεία) στο Νεοχώρι, με τις εκκινήσεις να δίνονται από το βράδυ του Σαββάτου στις 19:05 και διαδοχικά έως τις 19:20.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.acheloosrun.gr και θα διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη 13 Μαΐου 2018.

Ο αγώνας δρόμου τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και είναι ενταγμένος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, μια νέα πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη. Μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία με σκοπό να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους Ευρωπαίους ώστε να ενεργοποιηθούν (#BeActive) κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και για να ενθαρρυνθούν να παραμείνουν ενεργοί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Αγώνας Δρόμου «Acheloos Run» – 2η μέρα
Τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας του αγώνα
Ursa Trail 2023: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές και ευχαριστίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο