Η ΚΤΕΛ Αργολίδας στο πλευρό του Μαραθώνιου Ναυπλίου

Σημαντική έκπτωση για τις μετακινήσεις στο πλαίσιο των αγώνων του Ναυπλίου

Share

Σημαντική έκπτωση έχει εξασφαλίσει η ΚΤΕΛ Αργολίδας για τις μετακινήσεις των συμμετοχόντων στο πλαίσιο του Μαραθώνιου του Ναυπλίου.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε. είναι ο Επίσημος Φορέας για τη μετακίνηση των Δρομέων για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2018 που θα διοργανωθεί στις 4 Μαρτίου στο Ναύπλιο.

Συγκεκριμένα, προσφέρει παροχή 50% έκπτωση στο κόστος μετακίνησης μετ’ επιστροφής σε όλα τα δρομολόγια από και προς το Ναύπλιο για την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα 2-3-4-5/03/18. Οι ενδιαφερόμενοι για να τύχουν την έκπτωση, θα πρέπει να προσκομίσουν στα εκδοτήρια, την επιβεβαίωση που λάβανε ηλεκτρονικά από την Ο.Ε. για την συμμετοχή τους στον «Μαραθώνιο Ναυπλίου», μαζί με την ταυτότητα τους.

Επιπλέον, η ΚΤΕΛ Αργολίδας έχει υλοποιήσει στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα, εφαρμογή στην οποία ο ενδιαφερόμενος ακολουθώντας τα επί μέρους στάδια πχ. Επιλογή σταθμού επιβίβασης, Επιλογή σταθμού προορισμού, Ώρα αναχώρησης κλπ.,  μπορεί να προχωρήσει στην ηλεκτρονική έκδοση του εισιτηρίου του, στην επιλογή Μαραθώνιος 2018. Για να μπορέσει να υλοποιηθεί η έκπτωση θα πρέπει να συμπληρωθεί ο κωδικός εγγραφής καθώς και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου. https://eticket.ktelargolida.gr/gr

Προσοχή: για πολυπληθείς ομάδες η  διαδικασία που συστήνεται είναι η ΕΓΚΑΙΡΗ ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων ώστε να αξιολογηθεί από τους υπευθύνους του ΚΤΕΛ η δρομολόγηση εκτάκτων δρομολογίων λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Η Ο.Ε. ευχαριστεί θερμά την ΚΤΕΛ Αργολίδας για την πολύ σημαντική συμβολή της στην μετακίνηση των συμμετεχόντων άλλα και για όλες τις άλλες παροχές και διευκόλυνσης στις δωρεάν εσωτερικές μετακινήσεις αλλά και στην προβολή της διοργάνωσης!

Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση των προσφορών στη διαμονή και την εστίαση!

Στην ιστοσελίδα www.nafpliomarathon.gr και www.facebook.com/NafplioMarathonGR/    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ
O αγώνας στηρίζει τον «Ιπποκράτη» και για την «Ελπίδα»!
Θεοδωράκεια 2022: Ακύρωση αγώνα
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ το Tihiorace Ultra Edition
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο