Το Σάββατο το Πανελλήνιο 10.000μ. – Αρκετοί δρομείς στο εξωτερικό

Δείτε τελευταία νέα για το Σαββατοκύριακο

Share

To Σάββατο 27 Μαΐου στα Μέγαρα θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. Ανδρών/Γυναικών, Νέων ανδρών και γυναικών και Εφήβων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο τελικές σειρές για τους άνδρες και μία για τις γυναίκες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
19:30 10.000 μ. Α/Ε Α΄Τελική σειρά
20:15 10.000 μ. Γ
21:00 10.000 μ. Α/Νέων/Ε Β΄τελική σειρά

Στους άνδρες ξεχωρίζουν τα ονόματα του Μάρκου Γκούρλια, του Χρήστου Καλλία, του πολλές φορές νικητή της διοργάνωσης, Δήμου Μαγγίνα καθώς και των Νίκου Φράγκου, Αχιλλέα Τζενετόπουλου και Γιώργου Τάσση.

Στις γυναίκες, η Ράνια Ρεμπούλη είναι το μεγαλύτερο φαβορί με τη νεαρή Ειρήνη Ρία Μιχαλά, η οποία πρόσφατα έπιασε το όριο για το Ευρωπαιϊκό Πρωτάθλημα Νέων, να αποτελεί σημαντική υποψήφια για διάκριση, όπως και τη μαραθωνοδρόμο Σόνια Τσεκίνη αλλά και η 26χρονη Ελευθερία Πετρουλάκη.

Δείτε εδώ όλες τις συμμετοχές ανά σειρά

Στο Βέλγιο οι “γρήγοροι”
Tην ίδια μέρα, αρκετοί Έλληνες δρομείς των αποστάσεων του στίβου θα αγωνιστούν σε μίτινγκ του εξωτερικού, σε μικρότερες αποστάσεις βέβαια. Συγκεκριμένα, στο μίτινγκ του Ορντεγκέμ στο Βέλγιο θα αγωνιστούν ο Ανδρεας Δημητράκης στα 1.500μ. μαζί με τον νεαρό Γιώργο Μηλιαρά αλλά και τον Χρήστο Παπούλια, ενώ ο Κώστας Νακόπουλος θα λάβει μέρος στα 800μ. όπως και η συναθλήτρια του Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου. Μαζί τους θα είναι και η Αναστασία Μαρινάκου που θα τρέξει στην κούρσα των 1.500μ. αλλά και ο Ανέστης Παπούλιας που θα αγωνιστεί σε σειρά των 5.000μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο