Συνεργασία ExtremePro και Γλυκερίας Τζιατζιά

Ξεκινά το προπονητικό πρόγραμμα trail running

Share

Ξεκινά η συνεργασία του αθλητικού καταστήματος ExtremePro με την πρωταθλήτρια ορεινών αγώνων Γλυκερία Τζιατζιά. Η συνεργασία αφορά προπονήσεις trail running για αρχάριους και προχωρημένους δρομείς κάθε απόγευμα Τετάρτης στον Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του καταστήματος:

«Στο ExtremePro Τρέχουμε
Τρέξτε μαζί μας με προπονήτρια την Γλυκερία Τζιατζιά 
Όραμά μας είναι να διαδώσουμε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής όπου πρωταγωνιστές θα είναι η άθληση, οι δραστηριότητες και η επαφή με τη φύση. 
Στόχος μας είναι να γνωρίσετε μέσα από τη χαρά της άθλησης, το τρέξιμο (running και trail running), με σωστό και ασφαλή τρόπο.
Φιλοδοξία μας όλοι μαζί μέσα από την άθληση, χωρίς να χρειάζεται να γίνουμε πρωταθλητές, να ομορφύνουμε τη ζωή μας, να γνωριστούμε, να κάνουμε φιλίες, να τρέξουμε, να δημιουργήσουμε δεσμούς, να περάσουμε καλά.

Ξεκινάμε λοιπόν προπονητικό πρόγραμμα!
Σε αυτή μας τη προσπάθεια πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει η συμμετοχή της Γλυκερίας Τζιατζιά, η νέα συνεργάτης του ExtremePro, πρωταθλήτρια με διεθνή αναγνώριση στο Trail Running. Το πλούσιο βιογραφικό της με δεκάδες τίτλους και συμμετοχές σε αγώνες Trail Running, σκιαγραφεί το πορτραίτο μιας χαρισματικής αθλήτριας που σπάει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο.
Για την συμμετοχή σας στις προπονήσεις δεν υπάρχει, οικονομική ή άλλη επιβάρυνση, αφού οι προπονήσεις αποτελούν παροχή του καταστήματος ExtremePro. Θα διαρκούν, 2 ώρες και θα περιλαμβάνουν τόσο τεχνικές διευκρινήσεις(για το τερεν, την υψομετρική, κλπ.) όσο και διαλλειματική προπόνηση(με ιεραρχία: ζεστάματος, ασκήσεων, κυρίου προγράμματος και αποθεραπείας).

Που και πότε
Οι προπονήσεις θα είναι έτσι δομημένες, που να αφορούν τόσο αρχάριους, όσο και πιο προχωρημένους δρομείς. Και φυσικά η συνεργάτιδα μας , θα σας συμβουλεύει και θα λύνει όλες σας τις απορίες για το άθλημα που αγαπάμε!
Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ. στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον. Δηλώσεις Συμμετοχής στο πρόγραμμα προπονήσεων μπορείτε να κάνετε στο κατάστημα ExtremePro, Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 53 στο Περιστέρι ή στην ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 3/5/2017
Στις συμμετοχές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Δηλώσεις συμμετοχής
Για τη συμμετοχή σας πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα ExtremePro μέσω τηλεφώνου στο 210 – 5747562 ή μέσω email: [email protected]»

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις δράσεις του ExtremePro στην ιστοσελίδα www.extremepro.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο