Στην τελική ευθεία οι εγγραφές για τον 7ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τη Λευκάδα

Share

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 7ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο.
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Δυναμική και σταθερά ανοδικά προχωρούν οι εγγραφές για τον πιο Πράσινο Ημιμαραθώνιο της χώρας. Πράσινο, γρήγορο αλλά και συνάμα με οικολογική ευαισθησία αφού 18 από τα 21χλμ, πραγματοποιούνται σε προστατευόμενη περιοχή NATURA 2000 η οποία συνοδεύεται και από τα θαυμάσια χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Παράλληλα και ο αγώνας των 10χλμ για πρώτη φορά θα ενσωματωθεί στην προαναφερθείσα διαδρομή αυτή, μετά από απαίτηση των φίλων δρομέων προκειμένου να εισπράξουν και αυτοί τα ίδια χρώματα ήχους από την ιδιαίτερη αυτή πανίδα και χλωρίδα της συγκεκριμένης περιοχής.

Αρωγοί σε αυτό ο Χρυσός Χορηγός του Πράσινου, η εταιρεία ποτών και αναψυκτικών Α. Καββαδάς και ο Ασημένιος Χορηγός η εταιρεία ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, οι οποίοι θα φροντίσουν για την τροφοδοσία και ενυδάτωση των δρομέων καθ’ όλη την διαδρομή για να την κάνουν όσο πιο απολαυστική και εύγεστη γίνεται!

Ακόμη 4 ημέρες εγγραφών για την ιδανική διαδρομή των ρεκόρ σε άπειρες αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος με την τελετή απονομών και το κλείσιμο των εκδηλώσεων στο μεταίχμιο της ημέρας-νύχτας. Τέλος να υπενθυμίσουμε στους φίλους δρομείς πως πολλά και ποικίλα happening τους περιμένουν στις 19/4-1/5/2017 στο καταπράσινο νησί της Λευκάδας προκειμένου να απολαύσουν ένα μίνι αλλά γεμάτο τουριστικό και αθλητικό τριήμερο.

Μην χάσετε λοιπόν το ραντεβού με την καλύτερη δρομική διαδρομή, ντυμένη με το μεράκι και την ζεστή φιλοξενία των εθελοντών και κατοίκων του νησιού…»

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.greenhalfmarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καραϊσκάκειος Δρόμος 2022 - Μεταγωνιστικό δελτίο
Όλα όσα έγιναν στον αγώνα και οι νικητές
Η ανακοίνωση του ΙΣΝ για το SNF Nostos Run
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Puma Deviate Nitro Elite Racer
Αποκτήστε next level speed και σπάστε κάθε personal record με τα νέα Deviate Nitro Elite Racer!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο