Πληροφορίες για τον Μαραθώνιο Κρήτης

Εκπτώσεις σε μετακίνηση, πάστα πάρτι και πληροφορίες για φωτογραφίες τερματισμού

Share

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθώνιου Κρήτης μας δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις εκτπώσεις στην μετακίνηση, το πάστα πάρτι και τη δυνατότητα απόκτησης φωτογραφίας τερματισμού.

Ακολουθούν οι σχετικές πληροφορίες:

«Ακτοπλοϊκή και Οδική Μετακίνηση συμμετεχόντων

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Κρήτης (9 Απριλίου 2017) υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους την δυνατότητα που έχουν σημαντικές εκπτώσεις στην Ακτοπλοϊκή και οδική εσωτερική μετακίνηση, προκειμένου να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Κρήτης.

Αναλυτικά:

Η ΑΝΕΚ LINES & BlueStarFerries προσφέρουν στους Συμμετέχοντες και τα συνοδευτικά πρόσωπα  (αθλητές, συνοδοί, παιδιά) για τον Μαραθώνιο Κρήτης και για το διάστημα από 3 μέχρι 12/04/17 στο δρομολόγιο από Πειραιά  προς Χανιά και Ηράκλειο και αντίστροφα:

  • 50% έκπτωση για τη μετακίνηση των προσώπων. Συμπεριλαμβάνεται καμπίνα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
  • 50% έκπτωση στη μεταφορά των ΙΧ και μέχρι συγκεκριμένου αριθμού σύμφωνα με το αίτημα της Ο.Ε

Οι παραπάνω κρατήσεις για την ακτοπλοϊκή μετακίνηση θα πρέπει γίνουν από το γραφείο της Ο.Ε. αφού πρώτα έχει ολοκληρωθεί η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στον Μαραθώνιο Κρήτης. Γραφείο Μαραθωνίου Κρήτης: Δημαρχείο Χανίων, Κυδωνίας 29 είσοδος από Καραϊσκάκη (ισόγειο) 73 134 Χανιά E-mail: [email protected]  Τηλ: 28217 77917& 6970997259

H «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε» προσφέρει στους Συμμετέχοντες δρομείς, τους Εθελοντές και τους Κριτές, 50% έκπτωση στο κόστος μετακίνησης μετ’ επιστροφής στα τακτικά δρομολόγια των ΚΤΕΛ για όλους τους προορισμούς της Κρήτης (μετά από συνεργασία με το αντίστοιχο ΚΤΕΛ του Ηρακλείου). Η προσφορά ισχύει από την Παρασκευή έως και την Δευτέρα, 7 – 10/04/17. Οι ενδιαφερόμενοι για να τύχουν την έκπτωση του 50%, θα πρέπει να προσκομίσουν στα εκδοτήρια:

  • Οι συμμετέχοντες αγωνιζόμενοι, την επιβεβαίωση της ολοκληρωμένης εγγραφής που λάβανε ηλεκτρονικά από την Ο.Ε. για τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο μαζί με την ταυτότητα τους.
  • Οι Εθελοντές, την αποδοχή της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα εθελοντισμού που λάβανε ηλεκτρονικά από την Ο.Ε. για τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο μαζί με την ταυτότητα τους.
  • Οι Κριτές, την απόδειξη της συμμετοχής τους στην Αγωνόδικο του Μαραθωνίου που εκδίδεται μετά από αίτημα τους στην Ο.Ε. μαζί με την ταυτότητα τους.

Το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Χανίων επίσης προσφέρει την δωρεάν μετακίνηση από και προς το λιμάνι των Χανίων από το κέντρο της πόλης, από την Παρασκευή έως την Δευτέρα 7- 10/4/17, κατά την άφιξη και αναχώρηση του πλοίου, σύμφωνα πάντα με την παραπάνω αναφερόμενη διαδικασία.

Αγωνιστική φωτογραφία τερματισμού

Η Οργανωτική  Επιτροπή του Μαραθωνίου Κρήτης, ανακοινώνει επίσης την δυνατότητα της απόκτησης δωρεάν μέσα από το web site της διοργάνωσης (έκτος από το δίπλωμα συμμετοχής) της Φωτογραφίας του Τερματισμού με την αποτύπωση του ονόματος (και του χρόνου τερματισμού). Η εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη για τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο, στα 10 χλμ. και στα 5 χλμ.

Πάστα πάρτι στην ταβέρνα «Μοναστήρι» 

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε την υλοποίηση μίας ακόμα προσφορά για τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις του Μαραθώνιου Κρήτης.
Οργανώνει πάστα πάρτι, στην Ταβέρνα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (Ακτή Τομπάζη, Ενετικοί Λιμάνι τηλ. 2821055527), πλησίον του Κέντρου Εγγραφών το Σάββατο 8/04/17 και από τις 16:00 μέχρι τις 20:00.

Το πάστα πάρτι προσφέρεται στην συμβολική τιμή των 3,5€ και περιλαμβάνει:

  • Ζυμαρικά  σε ποικιλία πιάτων και ποσοτήτων
  • Μπανάνα, Amstel Free, Νερό Σαμαριά, Χυμός»

Για το οποιοδήποτε αίτημα η διευκρίνηση παρακαλούμε να απευθύνεστε στα email της διοργάνωσης: [email protected]   και [email protected]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο