Ο Σύλλογος Αθλητών Τροκαντερό για τον χαμό του Κώστα Τζιβελέκα

Oι αποφάσεις του ΔΣ του Συλλόγου

Share

Ο Κώστας Τζιβελέκας, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ορειβάτες και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Αθλητών Τροκαντερό έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Διαβάστε τα μηνύματα του Συλλόγου του αλλά και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ καθώς και άλλων συλλόγων.

Σύλλογος Αθλητών Τροκαντερό
“Το ΔΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΛΗΤΩΝ  ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ (ΣΑΤ), μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του αγαπητού φίλου Κώστα Τζιβελέκα, ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου μας, συνήλθε εκτάκτως σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 στα γραφεία του Συλλόγου στο Αθλητικό & Πολιτιστικό Κέντρο Του Δήμου Π. Φαλήρου και αποφάσισε:

  1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη γυναίκα του Φωφώ και τις κόρες του Νεφέλη και Άκληστις.
  2. Να συνοδεύσουν μέλη του Δ.Σ. τον αξέχαστο φίλο και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας στον πολιτικό αποχαιρετισμό.
  3. Να κατατεθεί, αντί στεφάνου, ποσό για την ενίσχυση της Αδελφότητας Ανατολής Φθιώτιδας, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας.
  4. Να αναρτηθεί το παρόν σε όλα τα μέσα επικοινωνίας του διαθέτει ο Σύλλογος.

Συλληπητήριο μήνυμα έστειλε και η ΕΟΣΛΜΑ-Υ:

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) εκφράζουν την βαθειά τους θλίψη για την απώλεια του φίλου και Προέδρου του Φ.Α.Ο.Σ. Κώστα Τζιβελέκα. Αγωνιστής, από τους μεγαλύτερους ορειβάτες και φυσιολάτρες στην Ελλάδα και παράλληλα ποιητής, πάλεψε με την ασθένεια που κανείς δεν βγαίνει νικητής. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όσους μοιράστηκαν μαζί του μεγάλες στιγμές σε όλα τα βουνά του κόσμου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

Συλληπητήρια ανακοίνωση έκανε όμως και ο Σύλλογος “Αθηναίοι Δρομείς”
“Σήμερα το ξημέρωμα ο Κώστας έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Αγωνιστής, από τους μεγαλύτερους ορειβάτες και φυσιολάτρες στην Ελλάδα και παράλληλα ποιητής, πάλεψε με την ασθένεια του σε μια άνιση μάχη. Ήταν πάντα όπου τον χρειαζόμαστε. Στο τέλος του 2016 παρά τα προβλήματα του δέχτηκε να είναι Αλυτάρχης στον 2ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟ ΔΡΟΜΟ κάτι που αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογό μας. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του φίλου και Προέδρου του Φ.Α.Ο.Σ. Κώστα Τζιβελέκα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, σε όσους μοιράστηκαν μαζί του μεγάλες στιγμές σε όλα τα βουνά του κόσμου και στον Κομαντάντε Φρίξο.

Φουλ εξοπλισμό και καλό ταξίδι Κώστα!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο