Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Χούμας, Πρόεδρος του ΣΔΥΠ

Συλληπητήρια μηνύματα ΣΔΥΠ και συλλόγων

Share

Έφυγε από τη ζωή ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά, Νίκος Χούμας. To Runner Magazine εκφράζει τα συλληπητήριά του στην οικογένειά του και στον ΣΔΥΠ για την απώλειά τους, αλλά και γενικότερα της δρομικής κοινότητας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΔΥΠ:
«Ο Φεβρουάριος δεν έφερε ευχάριστα νέα στον Σύλλογο μας. Εδώ και λίγη ώρα θρηνούμε την απώλεια του αγαπημένου μας Προέδρου Νίκου Χούμα. Όπως είναι γνωστό, Ο Νίκος αντιμετώπιζε εδώ και πολύ καιρό, σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά ως γνήσιος αγωνιστής κατάφερνε να κερδίζει τις μάχες. Την τελευταία όμως μάχη δεν κατάφερε να την κερδίσει.
Ο Σύλλογος μας εύχεται ολόψυχα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Με νεότερη ανακοίνωση θα σας πληροφορήσουμε για τον τόπο και την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας.
Νίκο θα ζεις πάντα στο μυαλό αλλά και στην καρδιά όλων μας.
Το Δ.Σ. του ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ»

Ακολουθούν τα συλληπητήρια μηνύματα συλλόγων:

ΕΟΛΣΜΑ-Υ
«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) εκφράζουν την βαθειά τους θλίψη για την απώλεια του φίλου και Προέδρου του ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Νίκου Χούμα. Αγωνιστής, γνήσιο τέκνο του καπετάνιου της Αγίας Κυριακής πάλεψε τα τελευταία χρόνια με την ασθένεια του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στον ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ και σε όλο το δρομικό κίνημα που έχασε ένα διαμάντι.
Καλό ταξίδι Νίκο».

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας
«Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Νίκου Χούμα.
Ο Νίκος Χούμας ήταν ο Πρόεδρος του ιστορικού ΣΔΥ Πειραιά, ο Συναθλητής των Δρομέων, ο Φίλος ο καλός και πάντα η παρουσία του δημιουργούσε ένα κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στους Συλλόγους της δρομικής Κοινότητας.
Εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην Οικογένειά του, στην Οικογένεια του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά και σε όλους όσους τον αγάπησαν.
Καλό σου Ταξίδι, Φίλε Νίκο».

ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς
«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον πρόωρο χαμό του φίλου και Προέδρου του ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Νίκου Χούμα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στον ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ και σε όλο το δρομικό κίνημα, πού έχασε έναν αξιόλογο αθλητή και άνθρωπο.
Καλό ταξίδι Νίκο»

Σύλλογος Αθλητών Τροκαντερό (ΣΑΤ)
«Το ΔΣ και τα Μέλη του Συλλόγου Αθλητών ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ (ΣΑΤ) εκφράζουν τα βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του αγαπημένου φίλου και συναθλητή μας Νίκου Χούμα, Προέδρου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά.
Καλό ταξίδι πάντα χαμογελαστέ και καλόκαρδε φίλε»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο