Έτρεξαν και φέτος στην Αντίπαρο

To Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης, φωτογραφίες αλλά και αποτελέσματα

Share

Ο 5ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αντιπάρου 24,4χλμ. πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου σε ένα ξεχωριστό κλίμα. Διαβάστε το μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου των διοργανωτών

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 ολοκληρώθηκε με επιτυχία  ο 5ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αντιπάρου 24,4 χλμ. που συνδιοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο «Αντίπαρος εν πλω», τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Αντιπάρου. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν 4 παράλληλες δράσεις (βασικό αγώνισμα 24,4 km, αγώνας δρόμου 10 χλμ., περιπατητική διαδρομή 10 χλμ. και παιδικός αγώνας fun race 2χλμ.) με την συμμετοχή περισσότερων από 300 αθλητών. Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή αθλητών από τον Καναδά, Αμερική, Πολωνία, Μαρόκο, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Ελβετία, Γερμανία, Βέλγιο, Σουηδία, Ινδονήσια, Αγγλία και Ιρλανδία μου μαζί με τις ελληνικές συμμετοχές δημιούργησαν ένα ξεχωριστό κλίμα την ημέρα του αγώνα.

Tα 2 βασικά αγωνίσματα των 24,4 km και 10km ολοκληρώθηκαν με ρεκόρ διαδρομής από τους νικητές στην κατηγορία των ανδρών.

Ευχαριστούμε θερμά, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, την τοπική κοινότητα  και την εξαιρετική εθελοντική ομάδα για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και ειδικά τους αθλητές που ταξίδεψαν από το εξωτερικό,  τους επισκέπτες και συνοδούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ελπίζουμε να τρέξουμε παρέα και στον 6ο Αγώνα Υγείας Αντιπάρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο