Νικολάου, Καραμπάτσος και Πάλλας νικητές στο Syros Run

Νικητές και μεταγωνιστικό δελτίο διοργάνωσης του Syros Run

Share

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 18 Ιουνίου το Syros Run που περιελάμβανε αποστάσεις από 2,5 έως και 10 χλμ.
Στη μεγάλη απόσταση των 10 χλμ. πρώτος τερμάτισε ο Κώστας Νικολάου με 35:03 ενώ ο Στυλιανός Βασιλειάδης και Νίκος Σκούταρης ακολούθησαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα με 35:04 και 37:39. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Αναστασία Τόλιου με 50:12.
Στην απόσταση των 5 χλμ. τις πρώτες θέσεις έλαβαν ο Μιχαήλ Καραμπάτσος (17:39) και η Στέλλα Γεωργακέλλη (20:14) ενώ στη μικρή απόσταση του προγράμματος 2,5 χλμ. ο Γιάννης Πάλας (8:32) και η Αγγελική Βαμβακούση (11:21) έκοψαν πρώτοι το νήμα του τερματισμού.
Σύντομα θα ακολουθήσουν τα αναλυτικά αποτελέσματα για όλες τις αποστάσεις.

Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης:
«Θα ήταν κοινότυπο να αναφέρουμε ότι με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση Syros Run 2016. Αυτή είναι όμως η πραγματικότητα, η επιτυχία του αγώνα φαίνεται στο γεγονός ότι ακόμη και σήμερα στην Σύρο αποτελεί θέμα συζήτησης. Είναι πρωτόγνωρη, για τα δεδομένα της Σύρου, η συμμετοχή πλέον εκατοντάδων αθλητών σε αγώνες δρόμου που βρέθηκαν στην γραμμή της αφετηρίας μαζί με τους εθελοντές και θεατές και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Η διοργάνωση Syros Run μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι είναι το πιο σημαντικό αθλητικό δρομικό γεγονός που έχει γίνει μέχρι σήμερα στις Κυκλάδες.
Επώνυμοι και καταξιωμένοι αθλητές έτρεξαν στην παραλία της Ερμούπολης, ανάμεσά τους Έλληνες και ξένοι αθλητικοί ανταποκριτές, bloggers παγκοσμίου φήμης, αθλητές από μεγάλα life style περιοδικά που σε συνδυασμό με την κάλυψη της διοργάνωσης από κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, διαφήμισαν την Σύρο στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Μεγάλοι αθλητές του χώρου έδωσαν το παρόν στον αγώνα και μας τίμησαν με την παρουσία τους σημειώνοντας πολύ καλές επιδόσεις. Μεγάλος νικητής στον αγώνα των 10 χλμ. αναδείχθηκε ο Κώστας Νικολάου του Παναθηναϊκού με χρόνο 35:05, ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Αναστασία Τόλιου με χρόνο 50:12. Στα 5χλμ νικητής ήταν ο συριανός αθλητής Μιχαήλ Καραμπάτσος με χρόνο 17:39 ενώ στις γυναίκες η Στέλλα Γεωργακέλλη του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η συμμετοχή των μικρών αθλητών οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά και δημιούργησαν με την ζωντάνια τους και την χαρούμενη διάθεση τους μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Σημαντική βοήθεια στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα πρόσφερε το Λιμενικό Σώμα, η Τροχαία Σύρου, το Chopper Riders Club Σύρου, o Σύλλογος χρωματοσφαίρισης paintball Σύρου, οι Ποδηλάτες Σύρου. Η λέσχη φωτογραφίας και κινηματογράφου Σύρου με πολλές όμορφες φωτογραφίες κατέγραψε στιγμιότυπα της διοργάνωσης. Το Λύκειο Ελλήνων Σύρου χόρεψε παραδοσιακούς χορούς κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο της διοργάνωση. Ευχαριστήσουμε ολόψυχα για την ανιδιοτελή τους προσφοράς τους τον γιατρό καρδιολόγο κο Θεόδωρο Σαραντόπουλο, την παιδίατρο κα Χαρά Παπαγεωργίου και τις νοσηλεύτριες κα Θεοδώρα Καζηλιέρη και κα Αθηνά Κρουστάλη.

Η οργανωτική επιτροπή θέλει να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για την προσπάθεια τους και να ευχαριστήσει τους εθελοντές και όλους τους χορηγούς που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση. Αξίζει ιδιαίτερης μνείας ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Wind. Σε μία ομολογουμένως «δύσκολη εποχή» η βοήθεια των χορηγών, μας βοηθά στο να φέρουμε σε πέρας τη διοργάνωση αυτή και να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες έναν καλά οργανωμένο και με πολλές παροχές αγώνα. Θα ήταν παράληψή μας να μην ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κο Γιώργο Τσαπρούνη, διευθυντή εταιρικών συνδέσεων της Wind και τον συνεργάτη του κο Λευθέρη Πλακίδα, καθώς πίστεψαν σε εμάς και μας βοήθησαν να κάνουμε το όνειρό μας πράξη και να διοργανώσουμε αγώνες δρόμου μεγάλης απήχησης στο νησί μας.

Συγχωρέστε μας για τυχόν λάθη και παραλείψεις, αναμένουμε τις επισημάνσεις και τις παρατηρήσεις σας ώστε η επόμενη διοργάνωση Syros Run 2017 να είναι απόλυτα επιτυχημένη.
Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού στον τόπο μας».

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.syrosrun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χάλκινος ο Νυφαντόπουλος στους Μεσογειακούς
Ρεκόρ και μετάλλιο για τον Έλληνα σπρίντερ
O ΑΠΣ Τελμησσός υποδέχεται τον Simen Ηolvik
Ο Σπαρταθλητής από τη Νορβηγία θα τρέξει από τον Μαραθώνα στη Σπάρτη
10ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Χίου - Προσφορές μετακίνησης
Η Attica group, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways, Μεγάλος Χορηγός του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο