Όλα έτοιμα στα Ιωάννινα

Τελευταία νέα από το Lake Night Run Ioannina

Share

Διαβάστε την πιο πρόσφατη ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Στις 11 Ιουνίου, είμαστε έτοιμοι για ένα διαφορετικό δρομικό ραντεβού. Η διοργάνωση Lake Night Run Ιoannina μάς υπόσχεται ξεχωριστές στιγμές, δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων.

Μετά από δύο χρόνια εμπειρίας με τον παραλίμνιο νυχτερινό δρόμο των 10km, αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, πιστοί στην πεποίθηση ότι τέτοιου είδους γεγονότα επανακαθορίζουν τη στάση ζωή μας και ενισχύουν τον αθλητισμό. Το Σάββατο 11 Ιουνίου, λοιπόν, θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες: ο νυχτερινός ημιμαραθώνιος των 21km, με ώρα εκκίνησης στις 19:15,  και ο δρόμος των 5km, με ώρα εκκίνησης στις 21:45. Αφετηρία και τερματισμός η πλατεία Μαβίλη.

Μέχρι στιγμής, εκατοντάδες δρομείς από όλη τη χώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Lake Night Run Ioannina, ενώ δεν θα λείψουν δυνατές παρουσίες όπως αυτή της Ολυμπιονίκης του βάδην  Αθηνάς Παπαγιάννη και  του Μιχάλη Παρμάκη  πρωταθλητή Ελλάδας σε μαραθώνιους και ημιμαραθώνιους. Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια ιδιαίτερα όμορφη παραλίμνια διαδρομή, να αναμετρηθούν με τις προσδοκίες τους και -γιατί όχι;- να ξεπεράσουν τα προσωπικά τους όρια. Aξίζει να σημειώσουμε ότι ο ημιμαραθώνιος της λίμνης των Ιωαννίνων θα είναι ίσως ο ταχύτερος αγώνας 21km λόγω του ότι επηρεάζεται ελάχιστα από τις καιρικές συνθήκες (π.χ. άνεμος) και θα τον απολαύσουν όλοι οι δρομείς.

 Το Lake Night Run Ioannina συνδιοργανώνουν, ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, η εταιρία My Adventure και η  Περιφέρεια  Ηπείρου με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών και της ένωσης ξενοδόχων Ιωαννίνων.

Σας περιμένουμε όλους στη λίμνη των Ιωαννίνων, στην Παμβώτιδα, για μια ξεχωριστή δρομική απόδραση.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.lakenightrun.gr και στο www.facebook.com/nighthalfmarathon.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο