Η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών στον «Μέγα Αλέξανδρο»

Χρήσιμες πληροφορίες της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών για συμετοχή των μελών της στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Share

Η διοίκηση της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών Ο.Μ.Γ., ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της που θα συμμετέχουν στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» πώς η αναχώρηση των λεωφορείων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ (Μαραθωνίου, 10χλμ, 5χλμ) θα γίνει την Κυριακή στις 6:30 π.μ. από την πλατεία «Γκόνου Γιώτα». Η επιστροφή, ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ, θα ξεκινήσει στις 13:30μ.μ.
Δικαίωμα μεταφοράς έχουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ της Ο.Μ.Γ. που θα συμμετέχουν στους αγώνες. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟΥΣ να συνταξιδέψουν μαζί μας γιατί δεν υπάρχουν θέσεις. Η μεταφορά μας θα γίνει με τουριστικά λεωφορεία στα οποία θα μπορείτε να αφήσετε τα πράγματα σας γιατί τα ίδια λεωφορεία θα μας επιστρέψουν στην πόλη μας. 
Οι αριθμοί (bib numbers) και οι τσάντες για τον αγώνα με μέριμνα της διοίκησης, θα διανεμηθούν αύριο Παρασκευή το απόγευμα από τις 18:30 ως 20:30μ.μ. στο κατάστημα του εφόρου της ομάδας Χρήστου Πέτσου Βελίκα Ρώμα 11.
Η καθιερωμένη φωτογράφηση της ομάδας θα γίνει, λίγο πριν την επιστροφή, στην αψίδα τερματισμού των αγωνισμάτων και στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.omgclub.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο