Ένας Σουηδός υμνεί τον 2ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Ο άνθρωπος “33 Μαραθώνιοι σε έναν χρόνο” έγραψε για την εμπειρία του στην Ολυμπία

Share

Ο Σουηδός Άντερς Φορσέλιους, έλαβε μέρος στον 2ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και αρθρογραφεί στο Runner’s World Σουηδίας και στο διαδίκτυο. Έχει τρέξει εκατοντάδες μαραθώνιους σε περισσότερες από 50 χώρες και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ. Είναι πρώην κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στην κατηγορία “Συμμετοχή σε Μαραθώνιους στις περισσότερες χώρες κατά τη διάρκεια ενός έτους» με 33 χώρες. Επιπλέον, είναι ποδηλάτης και γκόλφερ ενώ με όχημα το ποδήλατο και τα παπούτσια του για τρέξιμο, κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στις παλιές και νέες Ολυμπιακές πόλεις. Επόμενος σταθμός του μετά την Αρχαία Ολυμπία, το Ρίο ντε Τζανέιρο.

«Κατατάσσω την Ολυμπία ως τον νούμερο ένα προορισμό για μαραθώνιο ανάμεσα σε όλες τις πόλεις που έχω επισκεφθεί στον κόσμο. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ένας τέτοιος μαραθώνιος ξεκινά από μία μικρή πόλη.

Το γεγονός ότι ο Μαραθώνιος της Αθήνας δεν θα υπήρχε, αν δεν προϋπήρχαν οι Αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ολυμπία, αποτελεί έναν ακόμα σημαντικό λόγο για να εξασφαλίσει κανείς τον αριθμό συμμετοχής του σε αυτόν τον αγώνα. Αυτός ο μαραθώνιος έχει όλες τις προϋποθέσεις για να χαρακτηρισθεί ως «κλασικός». Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το move for the planet επιστρέφει
Η πρωτοβουλία της adidas για τη βιωσιμότητα συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά
Ειρηνοδρομία 2024: Όλα έτοιμα για την 41η διοργάνωση!
Όλα έτοιμα για την 41η Ειρηνοδρομία και τα Παναγούλεια του Δήμου Αγίου Δημητρίου
12ος Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου Βεροίας
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο