Ένας Σουηδός υμνεί τον 2ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Ο άνθρωπος “33 Μαραθώνιοι σε έναν χρόνο” έγραψε για την εμπειρία του στην Ολυμπία

Share

Ο Σουηδός Άντερς Φορσέλιους, έλαβε μέρος στον 2ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και αρθρογραφεί στο Runner’s World Σουηδίας και στο διαδίκτυο. Έχει τρέξει εκατοντάδες μαραθώνιους σε περισσότερες από 50 χώρες και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ. Είναι πρώην κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στην κατηγορία “Συμμετοχή σε Μαραθώνιους στις περισσότερες χώρες κατά τη διάρκεια ενός έτους» με 33 χώρες. Επιπλέον, είναι ποδηλάτης και γκόλφερ ενώ με όχημα το ποδήλατο και τα παπούτσια του για τρέξιμο, κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στις παλιές και νέες Ολυμπιακές πόλεις. Επόμενος σταθμός του μετά την Αρχαία Ολυμπία, το Ρίο ντε Τζανέιρο.

«Κατατάσσω την Ολυμπία ως τον νούμερο ένα προορισμό για μαραθώνιο ανάμεσα σε όλες τις πόλεις που έχω επισκεφθεί στον κόσμο. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ένας τέτοιος μαραθώνιος ξεκινά από μία μικρή πόλη.

Το γεγονός ότι ο Μαραθώνιος της Αθήνας δεν θα υπήρχε, αν δεν προϋπήρχαν οι Αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ολυμπία, αποτελεί έναν ακόμα σημαντικό λόγο για να εξασφαλίσει κανείς τον αριθμό συμμετοχής του σε αυτόν τον αγώνα. Αυτός ο μαραθώνιος έχει όλες τις προϋποθέσεις για να χαρακτηρισθεί ως «κλασικός». Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Παλαμήδειος Άθλος: Μεταγωνιστικό δελτίο
Ρεκόρ στο Ναύπλιο στην 6η διοργάνωση
Το αγαπημένο 10άρι του ΣΔΥΑ επέστρεψε! - Τα αποτελέσματα
Οι νικητές και τα αποτελέσματα από τον αγαπημένο αγώνα δρόμου
Taygetos Challenge 2022 - Έναρξη εγγραφών
4+1 διαδρομές περιμένουν το 2022 τους συμμετέχοντες
Back to Top