Ένας Σουηδός υμνεί τον 2ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Ο άνθρωπος “33 Μαραθώνιοι σε έναν χρόνο” έγραψε για την εμπειρία του στην Ολυμπία

Share

Ο Σουηδός Άντερς Φορσέλιους, έλαβε μέρος στον 2ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και αρθρογραφεί στο Runner’s World Σουηδίας και στο διαδίκτυο. Έχει τρέξει εκατοντάδες μαραθώνιους σε περισσότερες από 50 χώρες και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ. Είναι πρώην κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στην κατηγορία “Συμμετοχή σε Μαραθώνιους στις περισσότερες χώρες κατά τη διάρκεια ενός έτους» με 33 χώρες. Επιπλέον, είναι ποδηλάτης και γκόλφερ ενώ με όχημα το ποδήλατο και τα παπούτσια του για τρέξιμο, κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στις παλιές και νέες Ολυμπιακές πόλεις. Επόμενος σταθμός του μετά την Αρχαία Ολυμπία, το Ρίο ντε Τζανέιρο.

«Κατατάσσω την Ολυμπία ως τον νούμερο ένα προορισμό για μαραθώνιο ανάμεσα σε όλες τις πόλεις που έχω επισκεφθεί στον κόσμο. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ένας τέτοιος μαραθώνιος ξεκινά από μία μικρή πόλη.

Το γεγονός ότι ο Μαραθώνιος της Αθήνας δεν θα υπήρχε, αν δεν προϋπήρχαν οι Αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ολυμπία, αποτελεί έναν ακόμα σημαντικό λόγο για να εξασφαλίσει κανείς τον αριθμό συμμετοχής του σε αυτόν τον αγώνα. Αυτός ο μαραθώνιος έχει όλες τις προϋποθέσεις για να χαρακτηρισθεί ως «κλασικός». Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εγγραφές: 40ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.
Σύντομα η λήξη εγγραφών και πληροφορίες παραλαβής πακέτου συμμετοχής
Αποστολή του ΣΔΥ Πάτρας στο Saltsburg
Εκδρομή θα πραγματοποιήσει στην Αυστρία ο σύλλογος για τη συμμετοχή σε Μαραθώνιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο