Παρουσιάστηκαν οι πρεσβευτές του φετινού Navarino Challenge

Εκδήλωση παρουσίασης αγώνα και πρεσβευτών του Navarino Challenge

Share

Η χρονιά για το «Navarino Challenge 2016» ξεκινάει με τον πιο λαμπρό τρόπο, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην διοργάνωση να προσφέρει τις κορυφαίες δραστηριότητες αθλητικού τουρισμού της!
Με αφορμή την πρόσφατη διάκριση στα Ermis Awards 2015, το «Navarino Challenge» πραγματοποίησε δημοσιογραφική εκδήλωση την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, στις Gold Class αίθουσες των Village Cinemas του The Mall Athens.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε δύο παράλληλες προβολές του βίντεο – ντοκιμαντέρ της διοργάνωσης, από την περσινή χρονιά (όπως ακριβώς προβλήθηκε σε περισσότερα από 1.600.000 νοικοκυριά στην Ελλάδα και το εξωτερικό), σε δημοσιογράφους και ανώτατα στελέχη εταιρειών, καθώς και χαιρετισμούς από τους πρεσβευτές και εκπροσώπους της διοργάνωσης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά οι πρόσφατες διακρίσεις της διοργάνωσης. Στην πρώτη του συμμετοχή στα βραβεία Ermis, το «Navarino Challenge» απέσπασε την μεγαλύτερη διάκριση στον θεσμό, κατακτώντας το Grand Ermis στην κατηγορία Event Production για την παραγωγή της εκδήλωσης καθώς και το Gold βραβείο στην κατηγορία των αθλητικών events!    

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβαν οι δημοσιογράφοι Χριστίνα Βραχάλη και Δώρα Τσαμπάζη, ενώ με το κλείσιμο της προβολής ακολούθησαν χαιρετισμοί από την κα. Μαρίνα Παπατσώνη, Marketing and Business Development Director, της TEMES SA, τον κ. Άκη Τσόλη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Active Media Group, τον κ. Βασίλη Βρεττάκο, Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου (ΣΕΤΑΠ), τον Δις Αργυρό Ολυμπιονίκη στο Tae Kwon Do, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον Ολυμπιονίκη & Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα 400μ. με εμπόδια Περικλή Ιακωβάκη και τη γυμνάστρια pilates Μάντη Περσάκη.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι φετινές δραστηριότητες με τους αντίστοιχους πρεσβευτές τους. Συγκεκριμένα στο τρέξιμο, συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά ο Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης ενώ για πρώτη φορά καθήκοντα τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο πολυνίκης μαραθωνοδρόμος Νίκος Πολιάς. Στην κολύμβηση, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της κολύμβησης Νίκος Γέμελος, έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση της δραστηριότητας. Με την συνδρομή μάλιστα του Swim Academy, του Νίκου Γέμελου και του Ολυμπιονίκη & Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρου Γιαννιώτη, θα παρουσιαστούν φέτος για πρώτη φορά οι δραστηριότητες του baby swimming & του aqua aerobic, ενώ η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Κέλλυ Αραούζου θα συμμετέχει όπως και πέρσι στην κολύμβηση. Μαθήματα taekwondo θα πραγματοποιηθούν από τον Δις Αργυρό Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ενώ για πρώτη χρονιά ο Ολυμπιονίκης & Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 400μ. με εμπόδια Περικλής Ιακωβάκης θα αναλάβει την στήριξη της διοργάνωσης, μέσω της εκμάθησης και άσκησης των  συμμετεχόντων παιδιών. Τα μυστικά του boccia θα διδάξει ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Γρηγόρης Πολυχρονίδης (μέσω του Ρίο, που θα βρίσκεται για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες), ενώ μαθήματα pilates θα πραγματοποιήσει για ακόμα μια χρονιά η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη. Ο έτερος πρωταθλητής μας, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, θα βοηθήσει στην εκμάθηση του kick boxing, η δραστηριότητα του ποδήλατου θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Navarino Outdoors, ενώ της αναρρίχησης θα επιμεληθεί ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής Γιώργος Μάλαμας. Το πρόγραμμα φυσικά θα περιλαμβάνει και άλλες δραστηριότητες όπως το μπάσκετ, το SUP, το golf που θα φέρει την υποστήριξη του Navarino Golf Academy, υποβρύχιες καταδύσεις με την υποστήριξη του Aqua Divers Club και της Scuba Hellas, ενώ τέλος για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί ένα live cooking event με την βοήθεια της food blogger Γωγώς Παπαδιονυσίου ή κατά κόσμον Mamatsita!

Ακολούθησε ο χαιρετισμός από τον κ. Άκη Τσόλη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Active Media Group ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων για την φετινή βράβευση της διοργάνωσης: «Η διάκριση μας στον μοναδικό αυτό θεσμό των Ermis Awards που αναδεικνύει την δημιουργικότητα στην χώρα μας, αποτελεί επιβράβευση της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων που εργάστηκαν και έφεραν εις πέρας την πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση. Μας γεμίζει φυσικά με ενθουσιασμό αλλά και ευθύνες ώστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο της διοργάνωσής μας. Το έργο μας είναι φυσικά το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι χορηγοί και υποστηρικτές μας».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου (ΣΕΤΑΠ) κ. Βασίλης Βρεττάκος, δήλωσε αμέσως μετά: «Ο τουρισμός έχοντας τη δική του ανοδική πορεία και οι διακοπές ως εμπειρία γνωριμίας με νέους τόπους, την ιστορία του εκάστοτε τόπου καθώς και την επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και ανθρώπους, είναι  συναρπαστικές. Τόσο για τον κάθε ένα που αποφασίζει να ταξιδέψει όσο και για τον κάθε επαγγελματία που αγαπά αυτό που κάνει. Η Πύλος ως προορισμός και η Μεσσηνία, αποτελεί μια εμπειρία ζωής: η ιστορία της, οι φυσικές ομορφιές, ο φιλόξενοι κάτοικοι και οι ποιοτικές επιλογές, συνδέονται άρρηκτα με τη φιλοσοφία μας, δημιουργούν έντονα την ανάγκη του επισκέπτη να μας ξαναεπισκεφτεί κι εμείς να συνεχίζουμε να δίνουμε την  υπόσχεση που χρόνια τώρα τηρούμε με ευλάβεια: Με γνώμονα την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την καλή διάθεση οι διακοπές γίνονται αξέχαστες».    

Στην συνέχεια, ο Δις Αργυρός Ολυμπιονίκης στο Tae Kwon Do Αλέξανδρος Νικολαΐδης έλαβε το λόγο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι περήφανος που συμμετέχω για τέταρτη χρονιά στο «Navarino Challenge». Από την πρώτη χρονιά που αποτέλεσα μέρος του, το βλέπω να μεγαλώνει και να γιγαντώνεται και αυτός είναι ο στόχος τέτοιων εκδηλώσεων. Να προσελκύουν κάθε χρόνο περισσότερο κόσμο, προκειμένου να μάθουν στον αθλητισμό, στη σωστή διατροφή και την καλή ζωή».

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιονίκης & Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 400μ. με εμπόδια Περικλής Ιακωβάκης υπογράμμισε: «Σας περιμένουμε όλους στο μοναδικό event αθλητικού τουρισμού «Navarino Challenge» για ένα τριήμερο με αθλητικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Θα είμαι και εγώ εκεί για να γνωρίσω στους μικρούς φίλους τα αγωνίσματα του Στίβου και να πάρω μέρος σε όσο περισσότερες δραστηριότητες μπορώ, ακολουθώντας το παράδειγμα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη».

Τέλος, η γυμνάστρια pilates Μάντη Περσάκη, αναφέρθηκε στην δική της δραστηριότητα τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Εύχομαι για το 2016 η οικογένεια του «Navarino Challenge» να μεγαλώσει και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να διδαχθούμε έναν καλύτερο τρόπο ζωής μέσα από ένα τριήμερο απόλυτης διασκέδασης δίπλα σε πολύ σπουδαίους ανθρώπους!».

Το «Navarino Challenge» επιστρέφει για 4η συνεχή χρονιά στη Μεσσηνία και την Costa Navarino στις 9-11 Σεπτεμβρίου 2016!

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link: http://activemedia.com.gr/product/navarino-challenge/

Προσφορά διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino
Για όσους επιθυμούν να μείνουν στo The Westin Resort Costa Navarino και να απολαύσουν το πλήρες και πλούσιο πρόγραμμα του «Navarino Challenge» από κοντά ισχύουν ειδικά πακέτα διαμονής μέχρι τις 30/6/2016, τα οποία ξεκινούν από 189 € το δίκλινο με πρωινό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης Vita N Travel (τηλ: +30 210 3249070) ή ανατρέξτε στο ακόλουθο link: http://navarinochallenge.com/event_accommodation_in_2016.html

Το «Navarino Challenge» θα πραγματοποιηθεί και φέτος Yπό την Aιγίδα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου με την υποστήριξη της Costa Navarino και του The Westin Resort Costa Navarino και την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.    

Website: www.navarinochallenge.com
Facebook Page: www.facebook.com/Navarinochallenge
Facebook Event: www.facebook.com/events/1575864132703599/
Twitter Account: https://twitter.com/NavarinoC
YouTube Channel: http://www.youtube.com/user/NavarinoChallenge
Google + Account: https://plus.google.com/115165548850159469774/posts
Instagram Page: http://instagram.com/navarinochallenge
Hashtags: #navarinochallenge #costanavarino #eatwell #runwell #livewell

Costa Navarino
H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, «The Romanos, a Luxury Collection Resort» και «The Westin Resort Costa Navarino», το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course.
www.costanavarino.com/gr

The Westin Resort Costa Navarino
Το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί ένα από τα δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων του resort complex που λειτουργεί η Starwood Hotels and Resorts στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, το διεθνή, τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στη Μεσόγειο.  Με θέα στους αμμόλοφους της Dunes Beach και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, τα 445 δωμάτια και σουίτες του The Westin Resort Costa Navarino, εμπνευσμένα από  παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, ξεπροβάλλουν μέσα από τη φύση και δημιουργούν ένα περιβάλλον αυθεντικής φιλοξενίας. Έχοντας ψηφιστεί ως «Ο καλύτερος οικογενειακός προορισμός» στη Μεσόγειο, μεταξύ των Ευρωπαϊκών Starwood Hotels & Resorts, το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογενειακές αποδράσεις καθώς προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων για τα παιδιά όπως aqua park με νεροτσουλήθρες, παιδική χαρά, πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο αλλά και δύο ειδικά κέντρα απασχόλησης και φροντίδας για τα παιδιά, το Cocoon και το SandCastle. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Westin Resort  Costa Navarino, παρακαλούμε επισκεφθείτε  τον ιστότοπο www.westincostanavarino.com, ή στο Twitter.    

[!%ARTICLE_MODULE_ID:665:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
RACE FOR AUTISM GR: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Δείτε το μήνυμα και την εκδήλωση
SNF RUN: 2024 FIRST RUN - Άνοιγμα εγγραφών
Τρέχουμε για καλό και καλωσορίζουμε το 2024 με το δεξί…
Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου 2024: Οι εγγραφές συνεχίζονται
Οι δρομείς δίνουν ραντεβού στις 21/4/24
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο