Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Άσκηση και Υγεία ΙΙΙ» στη Λάρισα

Με επιτυχία την Τρίτη 29 Μαρτίου η ημερίδα του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας

Share

Την Τρίτη 29 Μαρτίου, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ» και την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργάνωσαν την ημερίδα «ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΙΙΙ» στο αμφιθέατρο Κατσίγρα, του Τμήματος Ιατρικής στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Νίκος Πολιάς,  πανελληνιονίκης μαραθωνίου, με επτά κατακτήσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο αγώνισμα του Μαραθώνιου δρόμου και εκδότης του περιοδικού Runner, ο οποίος μοιράστηκε με το κοινό τις εμπειρίες του από τα χρόνια του πρωταθλητισμού. Συμμετείχαν στη συζήτηση οι κ. Γιάννης Θεοδωράκης καθηγητής Αθλητικής Ψυχολογίας, κ. Δημ. Σούλας καθηγητής Κλασσικού Αθλητισμού και κ. Αθ. Τζιαμούρτας καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης στα ΤΕΦΑΑ και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Χατζηιωάννου I. επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε θέματα ψυχολογίας στα αγωνίσματα δρόμων, προπονητικής, διατροφής πριν και μετά των αγώνα και προβλημάτων υγείας που μπορεί να προκύψουν στον αγώνα. Την εκδήλωση συντόνιζαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Γούλας και ο καθηγητής Πνευμονολογίας κ. Κων/νος Γουργουλιάνης.

Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ενώ παρευρέθηκαν στην εκδήλωση οι Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Παιδής, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος, Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής Μιχάλης Αναστασίου και ο εκπρόσωπος διοικητού 1ης στρατιάς ταμ/χης Αντρέας Δημουλής.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στην ιστοσελίδα larisarunners.blogspot.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:664:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Έδαφος 2024: Οι νικητές
Αναγνώστου και Μαρινάκου οι μεγάλοι νικητές – Δείτε όλες τις τριάδες
Ιστορική Μάχη Ντολμά 2024
LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Energise your Run στο On Energy Hub @OAKA
Ένα τριήμερο γεμάτο δράση με running sessions, yoga, dance classes και open talks
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο