Πούλιος – Καρακατσάνη, Δρόσος – Πετρουλάκη νικητές στο Π. Φάληρο

Δελτίο τύπου διοργάνωσης Attica Bank 3o Run & Fun Grand Prix Π. Φάληρο

Share

Δελτίο τύπου διοργάνωσης Attica Bank 3o Run & Fun Grand Prix Π. Φάληρο
Κάτω από συνεχή βροχή δρομείς όλων των ηλικιών έτρεξαν σε μία διαδρομή δίπλα στη θάλασσα με πρωταγωνιστές τον Κώστα Πούλιο 10 Κ (1ος), Αναστασία Καρακατσάνη 10 Κ (1η), Κώστα Δρόσο νικητή 5 Κ (1ος), Ελευθερία Πετρουλάκη, Γιώργο Μενή και με μεγάλη οργανωτική επιτυχία διεξήχθη ο Γ’ αγώνας στο Παλαιό Φάληρο του ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix.

Οι 3 πρώτοι νικητές

Στα 10 χλμ ανδρών
1ος  Κώστας Πούλιος με χρόνο 30:27,
2ος  Χρήστος Μπουντούλης με χρόνο 30:57,
3ος  Γιώργος Μενής με χρόνο 31:40.

Στα 10 χλμ γυναικών
1η  Αναστασία Καρακατσάνη με χρόνο 34:00,
2η  Ελευθερία Πετρουλάκη με χρόνο 34:33,
3η  Αγγελική Παπασπύρου με χρόνο 37:37.

Στα 5χλμ άνδρες
1ος  Κωνσταντίνος Δρόσος με χρόνο 15:11,
2ος  Κωνσταντίνος Νικολάου με χρόνο 16:14
3ος  Ανδρέας Ντάμκας με χρόνο 17:19,

Στα 5χλμ γυναίκες
1η Ανδρικοπούλου Ζωή με χρόνο 17:34,
2η Κικιλιά Κατερίνα με χρόνο 20:12,
3η Navaro Angelina με χρόνο 20:40.

Για να δείτε όλα τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

Επίσης διεξήχθη και αγώνας 1 χλμ για παιδιά με νικητές :
Κορίτσια: 1η Ηλιάννα Χατζηπαναγιώτη με αριθμό 1113,
Αγόρια: 1ος Γιώργος Γιαννάκης -Πέτρου με αριθμό 1058.    

Η FEEL GOOD Sports Club με τον Δήμο Π.Φαλήρου, τον φίλαθλο Δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη και με την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού ATTICA BANK φρόντισαν σε συνεργασία με την τροχαία Καλλιθέας για την διενέργεια ενός αγώνα που από πλευράς ασφάλειας ήταν άψογος οι δε δρομείς ένιωθαν ανά πάσα στιγμή την παρουσία τόσο της τροχαίας όσο και των δεικτών/εθελοντών να βρίσκονται πανταχού παρόντες.
Η παρουσία της κινητής μονάδας του  METROPOLITAN HOSPITAL ήταν εμφανέστατη οι δρομείς χάρηκαν την εξαιρετική και ταχύτατη εξυπηρέτηση στην διανομή αριθμών/ μεταλλίων παρ’ όλη την συνεχή βροχόπτωση!
Η SAUCONY επίσημος χορηγός έντυσε άψογα το προσωπικό της Feelgoodsports με αντιανεμικά/αδιάβροχα, φόρμες Futer, παπούτσια κλπ μοίρασαν στους νικητές των 5 & 10 χλμ δώρα παπούτσια RUNNING SAUCONY, Τεχνικά T-Shirts & σε συνεργασία με τον διοργανωτή FEEL GOOD Sports Club μοίρασε T-Shirts του αγώνα σ’ όλους τους εθελοντές.

Οι δηλώσεις των νικητών
Η Αναστασία Καρακατσάνη αθλήτρια του Παναγιώτη Χαραμή νικήτρια των 10 χλμ με εξαιρετικό χρόνο 34′ 00” πραγματοποίησε 2 πρώτες νίκες, προηγείται για την κατάκτηση του Grand Prix και δήλωσε πανέτοιμη για τις 17 Απριλίου στον Δ’  αγώνα ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix που θα διεξαχθεί στην Πεντέλη!    
Ο Κώστας Πούλιος νικητής στα 10 χλμ 30′ 27” βελτίωσε τον χρόνο του και από τους 2 πρώτους αγώνες του ATTICA BANK 3oυ RUN&FUN Grand Prix κατάκτησε (3 πρώτες νίκες) το Grand Prix και δήλωσε:
«Παρόλη την βροχή ακόμη μια εξαιρετική οργάνωση σε ατμόσφαιρα γιορτής, χαράς & αγάπης από την FEEL GOOD Sports Club και τον Δήμο Π.Φαλήρου! Το ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix κοσμεί το δρομικό κίνημα, καλώ τους δρομείς να έλθουν να τρέξουν στις 17 Απριλίου στην Πεντέλη στο όμορφο βουνό μέσα στην φύση και τον καθαρό αέρα!»    
Ο Δήμαρχος κος Διονύσης Χατζηδάκης ευχαρίστησε τους εκατοντάδες δρομείς που τίμησαν την διοργάνωση που στήριξε ο Μέγας Χορηγός Attica Bank υποσχέθηκε δε «πολλές ακόμη αθλητικές διοργανώσεις που θα τονώσουν το αίσθημα αισιοδοξίας και μαχητικότητας στους πολίτες του Δήμου Π.Φαλήρου που έζησαν μια γιορτή, μια γιορτή του RUNNING και συμμετείχαν σε μια ξεχωριστή διοργάνωση κόντρα στον βροχερό καιρό αφιερωμένη στην  ευεξία, την χαρά & την αλληλεγγύη!»    
Ο εκπρόσωπος της Attica Bank κος Ηλίας Παπαλεξάνδρου δήλωσε ότι «η Attica Bank στηρίζει το ευ αγωνίζεσθαι και εκδηλώσεις όπως αυτή που προκαλούν ΕΥΕΞΙΑ & ΧΑΡΑ στους συμμετέχοντες/δρομείς και τόνισε ότι η Διοργάνωση ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix και ο Μέγας Χορηγός Attica Bank τα καταφέρνουν κόντρα σ’ όλους τους καιρούς!»    

Τελειώνοντας κάλεσε τους δρομείς να έλθουν στην Πεντέλη στις 17 Απριλίου να τρέξουν σε μία υπέροχη διαδρομή, στο βουνό της Πεντέλης στον καθαρό αέρα του να χαρούν και να διασκεδάσουν.    
Οι δρομείς δροσίστηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα από τα φυσικά μεταλλικά νερά ΒΙΚΟΣ που ως επίσημος υποστηρικτής στήριξε τον αγώνα ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix.  Ακόμα  εδόθησαν σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς  μπανάνες DOLE, αναμνηστική μετάλλια και Δωρεάν Back Pack για την προπόνηση. Επίσης T-Shirts σε τυχερούς.    
Την προθέρμανση σε ρυθμούς GYM DANCE έκανε η γυμνάστρια Ίνα Δώση στους δρομείς που απόλαυσαν μια εξαιρετική αγωνιστική μέρα, μια γιορτή  του  RUNNING!
Καθ’ όλη την διάρκεια του  EVENT έπαιζε μουσική του DJ PAPPAS η δε εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε από έμπειρο κάμεραμαν. Εκατοντάδες photos των δρομέων & στιγμιότυπα ελήφθησαν από τον επίσημο συνεργάτη PHOTOACTION που οι δρομείς θα βρουν .

Η όλη διοργάνωση ήταν αφιερωμένη σε φιλανθρωπικό σκοπό: Παιδικά Χωριά SOS, ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ (Μέρος των εσόδων), ενώ υποστηρίζει και το ΜΠΟΡΟΥΜΕ (Καμία μερίδα φαγητού χαμένη).

Η διοργάνωση ανανέωση το ραντεβού της στην Πεντέλη στις 17 Απριλίου όπου με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πεντέλης θα διεξαχθεί ο Δ’ Αγώνας της σειράς ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix στην πλατεία της Πεντέλης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο