2ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης στη Φυλή

Ο ΕΠΟΣ Φυλής διοργανώνει το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου το «2ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης» στη Φυλή».

Share

Η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών UNDER ARMOUR σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο ONESALONICA και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει αγώνες δρόμου με την ονομασία UNDER ARMOUR RUN THESSALONIKI CITY CHALLENGE την Κυριακή 8 Μαίου 2016.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης να χαρούν το τρέξιμο σε μία εύκολη διαδρομή στο κέντρο της πόλης τους.

Πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις!
Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες Ημιμαραθώνιου, 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά. Οι διαδρομές είναι εξαιρετικά εύκολες με αφετηρία και τερματισμό το εμπορικό κέντρο ONESALONICA ενώ μεγάλο τμήμα των διαδρομών κινείται επί της Λεωφ. Νίκης. Οι διοργανωτές ετοιμάζουν ένα διήμερο εκδηλώσεων με πολλές εκπλήξεις για όλους όσους λάβουν μέρος στους αγώνες, στο εμπορικό κέντρο ONESALONICA.

Κοινωνική διάσταση
Πέρα όμως από την αθλητική διάσταση των αγώνων, στόχος της διοργάνωσης είναι και η υποστήριξη ασθενών κοινωνικών ομάδων ή φορέων και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από αυτές.

Πιο συγκεκριμένα μέρος των εσόδων θα προσφερθεί στο Δημοτικό Ίδρυμα-Βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» ενώ θα πραγματοποιηθεί και συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης.

       

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης
Τα αποτελέσματα του αγώνα
ΤΡ-ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ: Βαρουχάκης - Στυλιανακάνης
Επίσημη προσπάθεια ρεκόρ Guinness
Έφυγε από τη ζωή η δρομέας Ελπίδα Γιώτη
Το μήνυμα του Βλάση Καραβασίλη, ιδρυτή του ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος, για την απώλεια της Ελπίδας Γιώτη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο