Τρέξε, παρακολούθησε, φωτογράφισε και κέρδισε

Ένας ξεχωριστός φωτογραφικός διαγωνισμός από τη WIND στον Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος

Share

Ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος απέχει πια λίγες μέρες. Ο πιο μαζικός αγώνας δρόμου στην ιστορία της πόλης, φέτος θα φτάσει το απίστευτο νούμερο των 21.000 συμμετοχών!

Γίνε κομμάτι αυτής της μεγάλης γιορτής παίρνοντας μέρος στο φωτογραφικό διαγωνισμό της WIND RunningTeam και της parallaxi.

Είτε τρέξεις σε έναν από τους τρεις διαφορετικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στους δρόμους της πόλης, 5χλμ., 10χλμ., 42.195χλμ., είτε λάβεις μέρος στη διοργάνωση ως εθελοντής, είτε επιλέξεις να απολαύσεις τη μοναδική ατμόσφαιρα ως απλός θεατής, αποτύπωσε με την κάμερα του κινητού σου τις εικόνες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Η parallaxi σε συνεργασία με τον πιο πιστό συμπαραστάτη της αγαπημένης αθλητικής, και όχι μόνο διοργάνωσης της πόλης, τη WIND, σας καλεί να αποτυπώσετε τις καλύτερες στιγμές του Δρόμου, να ποστάρετε τις εικόνες σας, να ψηφίσετε τις καλύτερες και να κερδίσετε ένα εκπληκτικό smartphone!

Την Κυριακή, ελάτε να συμμετέχουμε στην όμορφη διαδρομή με φόντο τον Θερμαϊκό. Ελάτε να αποτυπώσουμε μαζί τις εικόνες του Μαραθωνίου. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό. Τραβήξτε με το κινητό σας τη φωτογραφία του Μαραθωνίου που εσείς αγαπάτε και πόσταρετε την στη σελίδα σας στο fb με ταχύτητες 4G, βάζοντας απαραιτήτως το hastag:

#runthess4G

Οι φωτογραφίες θα συγκεντρωθούν στο τέλος της ημέρας από την parallaxi σε μια σελίδα στο fb. Ο δημιουργός της εικόνας που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like, κερδίζει αυτομάτως το Samsung Galaxy s6.

Όροι διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για την Κυριακή 3 Απριλίου. Ο καθένας μπορεί να ποστάρει μια ή περισσότερες εικόνες. Η φωτογραφία που θα κερδίσει το διαγωνισμό είναι αυτή που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο