ΒΙΚΟΣ Street Relays: Δυναμικό ξεκίνημα από την Καλαμάτα για το 2016

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. δίνει τη σκυτάλη για 3η συνεχή χρονιά

Share

Με την πιο θετική διάθεση υποδέχθηκε την Άνοιξη η Καλαμάτα, συμμετέχοντας στα ΒΙΚΟΣ Street Relays την Κυριακή 20 Μαρτίου. Η πρωτεύουσα της Μεσσηνίας έδωσε την πρώτη σκυτάλη της πιο πρωτοποριακής πανελλαδικής σειράς σκυταλοδρομιών, με τον πρώτο αγώνα της σειράς που πραγματοποιήθηκε στο «Elite City Resort». Η διαδρομή θύμιζε περισσότερο γιορτή με εκατοντάδες συμμετέχοντες όλων των ηλικιών να δίνουν τη σκυτάλη μεταδίδοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και του ομαδικού πνεύματος.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., ονομαστικός χορηγός, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, είναι η εταιρεία που οδηγεί τους αγώνες σε όλη την Ελλάδα και θα μεταφέρει το 2016 το θεσμό των Street Relays από πόλη σε πόλη, και από χέρι σε χέρι σε ακόμα 7 πόλεις., Γλυφάδα, Καβάλα, Κοζάνη, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πειραιά, προβάλλοντας τη σημασία του αθλητισμού και παράλληλα της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ομαδικής συνεργασίας.

Τα ΒΙΚΟΣ Street Relays, που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου αθλητικού επιπέδου, θα έχουν επόμενο σταθμό την Γλυφάδα, ενώ με κεντρικό μήνυμα «Στηρίζουμε τον Αθλητισμό» υποστηρίζουν έμπρακτα τα αθλητικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στις τοπικές κοινωνίες της χώρας.

Τα ΒΙΚΟΣ Street Relays ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Κυριακή 10 Απριλίου στην παραλία της Γλυφάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες εγγραφής: http://register.relays.gr/view/event=2

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ζησιμόπουλος νικητής στο Artemisio Mountain Running 2021
Η τριάδα των νικητών στον αγώνα που έγινε στην Καρυά Αργολίδας
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε τον Κώστα Γκελαούζο
Μία “πράσινη” βράβευση για τον Έλληνα πρωταθλητή
6ος Παλαμήδειος Άθλος: Μεταγωνιστικό δελτίο
Ρεκόρ στο Ναύπλιο στην 6η διοργάνωση
Back to Top