Η Συνέντευξη Τύπου του Αυθεντικού Κλασσικού Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα

Λίγες μέρες πριν από τη διοργάνωση του αγώνα

Share

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Μαρτίου στο η Συνέντευξη Τύπου του Αυθεντικού, Κλασσικού Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Σπύρος Πάντζας, Υπεύθυνος Αθλητισμού Περιφέρειας Aττικής, η Βούλα Κοζομπόλη, Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο κ. Νησιώτης, πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα) του Δήμου Μαραθώνα, οι παλιοί πρωταθλητές Χρήστος Παπαχρήστος και Κυριάκος Λαζαρίδης και η πρωταθλήτρια των 800μ. Έλενα Φιλάνδρα ενώ “οικοδεσπότης” ήταν ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψηνάκης.

Όλοι τους κάλεσαν τον κόσμο να δώσει το παρών στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου μεταφέροντας το μήνυμα του πολιτισμού, του αθλητισμού και της υγείας. Επίσης, ο κ. Ψηνάκης ανέφερε πως ο συγκεκριμένος αγώνας μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς ξένους αθλητές και χορηγούς και ήδη γίνεται προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Με τη σειρά τους ο κ. Χρήστος Παπαχρήστος και ο κ. Κυριάκος Λαζαρίδης, οι οποίοι μαζί με τον κάτοχο του πανελλήνιου ρεκόρ στον Μαραθώνιο Σπύρο Ανδριόπουλο αποτελούν τους υπεύθυνους του τεχνικού τμήματος της διοργάνωσης, τόνισαν πως ο αγώνας αποτελεί σημαντική αγωνιστική ευκαιρία για τους δρομείς αλλά και μία τιμή προς τον Μαραθώνα και τον Μαραθώνιο, ενώ η Έλενα Φιλάνδρα, η οποία θα αγωνιστεί στα 3 χλμ. προσκάλεσε τον κόσμο να τρέξει σε ένα από τα αγωνίσματα της διοργάνωσης.

Να αναφέρουμε πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην ιστοσελίδα του αγώνα www.half-marathon.gr τόσο στον ημιμαραθώνιο, τα 3χλμ., τον παιδικό αγώνα αλλά και τον αγώνα σκυταλοδρομίας με το κόστος της συμμετοχής, για τον Ημιμαραθώνιο ανέρχεται στα 15 ευρώ με τεχνικό μπλουζάκι και στα 10 χωρίς. Για τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 3.000 μ., το αντίστοιχο κόστος είναι 10 και 5 ευρώ, ενώ για τη Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου (4Χ5.274,25) το κόστος ανέρχεται στα 50 ευρώ. Τέλος, ο αγώνας 1.000 μ. για Παιδιά Δημοτικού είναι δωρεάν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής και πληρωμές για τον Ημιμαραθώνιο, για το Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 3.000μ. και τη Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016. Οι δηλώσεις συμμετοχής 1.000μ. Δημοτικών Σχολείων ( Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεις) θα γίνουν μέχρι την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο