Η La Roche-Posay υποστηρίζει τον 2ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Στο πλευρό των δρομέων

Share

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία «Ολυμπιονίκης» Αρχαίας Ολυμπίας και Κόροιβος Αμαλιάδας, και με την υποστήριξη των Δήμων Ήλιδας, Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και του ΣΔΥ Αθήνας, αλλά και πλήθους άλλων συλλόγων και σωματείων διοργανώνει το τριήμερο 25-27 Μαρτίου τον 2ο Μαραθώνιο Ολυμπίας.
Ένας αγώνας που αναδεικνύει τη σύνδεση που έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και ο Μαραθώνιος, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να συμμετάσχουν σε αυτή την γιορτή του αθλητισμού και του Ολυμπισμού και να ζήσουν τις δικές τους στιγμές δόξας στην κοιτίδα του Ολυμπισμού.

Η La Roche-Posay βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο, φροντίζοντας για την υψηλότερη αντηλιακή προστασία τους και παρέχοντας τους αντηλιακά προϊόντα ANTHELIOS ULTRA LIGHT FLUID με δείκτη προστασίας SPF50+, που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVB και ακόμα υψηλότερη προστασία από τις UVA. Η μοναδική εξαιρετικά ανάλαφρη υφή του απλώνεται εύκολα και γρήγορα, απορροφάται άμεσα διασφαλίζοντας έτσι την ευκολία της συχνής εφαρμογής, ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε πλακέ – ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία, τα αντηλιακά προϊόντα ANTHELIOS ULTRA LIGHT FLUID μεταφέρονται παντού και γίνονται ο καλύτερος σύμμαχος των αθλητών.

Περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο, εμπιστεύονται την αντηλιακή προστασία ANTHELIOS της La Roche-Posay για το ευαίσθητο δέρμα. Για πάνω από 30 χρόνια και με κύριο στόχο να προσφέρουν την καλύτερη προστασία, τα εργαστήρια της La Roche-Posay έχουν συμβάλει σημαντικά στην ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος μέσα από δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού με στόχο την καλύτερη προστσία του δέρματος των ιδίων αλλά και των αγαπημένων τους προσώπων.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.larocheposay.gr 
και στη σελίδα στο facebook: www.facebook.com/LaRochePosayGreece    


Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο