Εκδήλωση «Άσκηση και Υγεία ΙΙΙ» στη Λάρισα

Την Τρίτη 29 Μαρτίου η εκδήλωση με θέμα «Άσκηση και Υγεία ΙΙΙ» από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας

Share

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας έχει αναπτύξει μια σειρά από δράσεις και αθλητικές ημερίδες με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για θέματα άσκησης και υγείας. Αυτή τη φορά ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ» και την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν εκδήλωση την Τρίτη 29 Μαρτίου, 19:00 στο αμφιθέατρο Κατσίγρα, του Τμήματος Ιατρικής στην Πλατεία Ταχυδρομείου με θέμα «Άσκηση και Υγεία ΙΙΙ». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την εκδήλωση συντονίζουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Γούλας και ο καθηγητής Πνευμονολογίας κ. Κων/νος Γουργουλιάνης.
Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς είναι ο Νίκος Πολιάς, πανελληνιονίκης μαραθωνίου,  με επτά κατακτήσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο αγώνισμα του Μαραθώνιου δρόμου και εκδότης του περιοδικού Runner, ο οποίος θα μιλήσει για την πορεία του προς τις επιτυχίες.
Θα σχολιάσουν και θα συζητήσουν με τους συμμετέχοντες οι κ. Γιάννης Θεοδωράκης καθηγητής Αθλητικής Ψυχολογίας, κ. Δημ. Σούλας καθηγητής Κλασσικού Αθλητισμού και κ. Αθ. Τζιαμούρτας καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης στα ΤΕΦΑΑ και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Χατζηιωάννου I. επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε θέματα ψυχολογίας στα αγωνίσματα δρόμων, προπονητικής, διατροφής πριν και μετά των αγώνα και προβλημάτων υγείας που μπορεί να προκύψουν στον αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας στο email: [email protected] και στην ιστοσελίδα larisarunners.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο