H Suunto στην έκθεση Deepex 2016

Από τις 25-27 Μαρτίου τα προϊόντα της Suunto θα βρίσκονται στο Π. Φάληρο

Share

Η SUUNTO, ηγέτιδα εταιρεία στο σχεδιασμό και την παραγωγή ρολογιών performance και υπολογιστών κατάδυσης, θα συμμετέχει στην έκθεση Deepex που διεξάγεται το τριήμερο 25-27 Μαρτίου 2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο. Πρόκειται για μια έκθεση διεθνούς εμβέλειας για την κατάδυση (αυτόνομη και ελεύθερη) και το υποβρύχιο ψάρεμα, που απευθύνεται τόσο σε εμπόρους όσο και καταναλωτές. Η φετινή διοργάνωση θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, καθώς παράλληλα με την έκθεση έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια και workshops με την καθοδήγηση κορυφαίων επαγγελματιών του κλάδου, καθώς και διαγωνισμοί Υ/Β video και φωτογραφίας. Εκτός από την Dive Collection, οι επισκέπτες στο περίπτερο της SUUNTO θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις συλλογές Lifestyle, Outdoor και Sports και να ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ρολογιών και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν τις καθημερινές δραστηριότητες και τις αθλητικές επιδόσεις τους. Επίσης, θα γνωρίσουν από κοντά κορυφαίους αθλητές της SUUNTO όπως ο Κώστας Γκελαούζος -πρώτος με ρεκόρ διαδρομής στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2016. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι στο: https://www.facebook.com/Suunto.Greece/

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης:
Παρασκευή: 11:00 – 22:00
Σάββατο: 10:30 – 22:00
Κυριακή: 10:00 – 20:30

Λίγα λόγια για τη SUUNTO
Η SUUNTO γεννήθηκε το 1936 από τον Φιλανδό μηχανικό Tuomas Vohlonen και είναι παγκοσμίως η ηγέτιδα εταιρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή αθλητικών ρολογιών (sports watches), υπολογιστών κατάδυσης και αθλητικών οργάνων (sports instruments).
Τα κεντρικά γραφεία και το εργοστάσιο παραγωγής της εταιρίας βρίσκονται στη  Vantaa της Φιλανδίας. Η SUUNTO απασχολεί περισσότερους από 400 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Η εταιρία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης οι εταιρίες Salomon, Arc’teryx, Atomic, Wilson, Precor και Mavic.

Εξουσιοδοτημένος διανομέας της SUUNTO στην Ελλάδα είναι η SHOP & TRADE.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο