Έως τις 23/3 οι εγγραφές για το «Συν-τρέχουμε για τη ζωή»

Τρέξε κι εσύ σε έναν αγώνα δρόμου… για πολύ καλό σκοπό!

Share

Το «Συν-τρέχουμε για τη ζωή» έρχεται την Κυριακή 27 Μαρτίου, με αφετηρία το Μαρούσι και τερματισμό τα Βριλήσσια.

Το «Συν-τρέχουμε για τη ζωή» είναι ένας φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων, που αποτελεί μια νέα εξαιρετική ευκαιρία για τρέξιμο, άσκηση και διασκέδαση στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, ταυτόχρονα όμως είναι και μια ιδανική αφορμή να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά η φαρμακευτική εταιρεία Takeda θα προσφέρει για κάθε συμμετέχοντα 1 €, με σκοπό τη στήριξη της υγείας κατοίκων σε παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας, οι οποίοι ειδικά αυτή την περίοδο δοκιμάζονται από το προσφυγικό ζήτημα και χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, με αφετηρία το Δημαρχείο Αμαρουσίου και σημείο τερματισμού το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βριλησσίων. Παράλληλα, στις 11:30 το πρωί θα λάβει χώρα αγώνας 200 μέτρων με πατίνι, για παιδιά έως 15 ετών, με το σημείο εκκίνησης να βρίσκεται 200 μέτρα πριν το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βριλησσίων.

Διοργανωτής του αγώνα είναι η ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), με την υποστήριξη των Δήμων Αμαρουσίου, Βριλησσίων και Πεντέλης, ενώ μεγάλος χορηγός είναι η εταιρεία Takeda (www.takeda.gr).   

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.runningtogether.gr και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 23 Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο