Έτρεξαν στο Γραμματικό

Μεταγωνιστική ανακοίνωση και αποτελέσματα από τον αγώνα στο Γραμματικό

Share

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαρτίου ο 2ος Αγώνας Ραμνούς – Γραμματικό απόστασης 11 χλμ. Διαβάστε την μεταγωνιστική ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Από που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε! Ένας αγώνας ξεχωριστός, διαφορετικός από όλες τις απόψεις! Ιστορικότητα της περιοχής με ένα από τα σπουδαιότερα αρχαιολογικά μνημεία της Ελλάδος την αρχαία πόλη της Ραμνούντος και σε μια διαδρομή φυσικού κάλους με ατελείωτα αμπέλια ελαιώνες πεύκα και δάσος αλλά και με αρκετές  έντονες ανηφορικές κλήσεις που μπορεί να δυσκολεύουν την διαδρομή, αλλά στον τερματισμό στην κεντρική πλατεία του Γραμματικού να υποδέχονται όλοι όσοι συνετέλεσαν στην διοργάνωση τους συμμετέχοντες αθλητές με έναν πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα με την επιμέλεια του συλλόγου γυναικών Γραμματικού καθώς και της δραστήριας και δυναμικής προέδρου της τοπικής κοινότητας Γραμματικού Σοφίας Σιδέρη.

Στον τερματισμό όλους τους αθλητές συμμετέχοντες περίμενε το συλλεκτικό μετάλλιο με την απεικόνιση της  Θεάς Νέμεσις έμβλημα της Ραμνουντας και μια τσάντα με πλούσια δώρα και αναμνηστικά προσφορά των χορηγών του αγώνα. Την παράσταση έκλεψαν βέβαια το χορευτικό νέων του συλλόγου Γραμματικού, μαζί με τις κυρίες του συλλόγου γυναικών Γραμματικού, με την πολύ όμορφη χορευτική τους παρουσία με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Καταλαβαίνεται πως το γλέντι άναψε πραγματικά για τα καλά! με καλή διάθεση από όλους, από τους αθλητές , τους εθελοντές τους επισκέπτες αλλά και από όλους τους συντελεστές. Επίσης θα θέλαμε να επισημάνουμε την ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή από την προηγούμενη χρονιά των συμμετεχόντων αθλητών και αθλουμένων της περιοχής του Γραμματικού. Αλλά όχι μόνο μπράβο στους συμμετέχοντες αθλητές του Γραμματικού, και ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές της περιοχής και όχι μόνο. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στους υποστηρικτές χορηγούς που ενίσχυσαν με την προσφορά τους την εκδήλωση αυτή.

Εμείς όλοι θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους συναθλητές που μας τίμησαν  με την παρουσία τους και όλους όσους συνετέλεσαν στην καλύτερη διοργάνωση του γεγονότος αυτού. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους συναθλητές για άλλη  μια φορά δείχνοντας την ευαισθησία τους για τον συνάνθρωπο μας που έχει την άμεση ανάγκη και βοήθεια σίτισης στην περιοχή, προσφέροντας τρόφιμα είδη πρώτης ανάγκης. Τέλος θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε όλους και όλες για την συμμετοχή τους, και να ξέρετε σας περιμένουμε πάντα την τελευταία Κυριακή των αποκριών στον 3ο Αγώνα Δρόμου Ραμνούς – Γραμματικό το 2017″

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο