Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον Taygetos Challenge

Πληροφορίες διαδρομών, παροχών και εγγραφών για τον Ταΰγετο

Share

Έως τη Δευτέρα 21 Μαρτίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν την εγγραφή τους για τον αγώνα της επιλογής τους του προγράμματος του Taygetos Challenge by Salomon. 
Αναλυτικά η διοργάνωση περιλαμβάνει τον αγώνα Marathon με μήκος 37,4 χλμ., που σηματοδοτεί και το άνοιγμα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Skyrunning by Salomon, τον αγώνα Experience 20 χλμ. αλλά και τον αγώνα κάθετης ανάβασης Vertical Speed 650 μ. 

Η διοργάνωση μας δίνει τις τελευταίες πληροφορίες: 

«Οι προετοιμασίες του Taygetos Challenge βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη αφού λίγες μέρες έμειναν για την έβδομη επανάληψη των αγώνων που έχουν γίνει θεσμός στη Δυτική Μάνη.

Οι παροχές προς τους συμμετέχοντες θα είναι και φέτος πολλές και ουσιαστικές.
Η εταιρεία Salomon η οποία είναι και ο μεγάλος χορηγός του αγώνα προσφέρει και το αναμνηστικό μπλουζάκι σε όλους τους συμμετέχοντες.
Το κατάστημα Runner Store προσφέρει τη δωρεάν μεταφορά σας από την Αθήνα στην Καρδαμύλη και πίσω. Μία παροχή η οποία μειώνει σημαντικά το συνολικό κόστος συμμετοχής στον αγώνα. Αναχώρηση, Σάββατο πρωί από Αθήνα και Κυριακή απόγευμα από Καρδαμύλη για την επιστροφή. Ακριβείς ώρες και σημεία αναχώρησης θα ανακοινωθούν λίγες μέρες πριν τον αγώνα. Για να δηλώσετε τη συμμετοχής στο πούλμαν επικοινωνήστε με το κατάστημα. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε εξοφλήσει το κόστος συμμετοχής σας στον αγώνα.
Η εξειδικευμένη εταιρεία περιποίησης των άκρων σας Vimaplus προσφέρει σημαντικές παροχές. Αναλυτικότερα, σε κάθε κατηγορία της Marathon διαδρομής, στους πρώτους θεραπεία ποδιών και ανάλυση βάδισης, στους δεύτερους θεραπεία ποδιών και στους τρίτους ανάλυση βάδισης. Στην Experience διαδρομή προσφέρει στον πρώτο άνδρα και στην πρώτη γυναίκα από μία θεραπεία ποδιών και δύο τυχεροί μετά από κλήρωση θα κερδίσουν προϊόντα φροντίδας ποδιών αξίας 35 ευρώ έκαστος.

Υπενθυμίζουμε πως οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών διαδρομών.
Την Marathon με συνολικό μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς, την Experience με 20 χλμ μήκος και Υ+ 1.120 μέτρα και τη Fun με 5 χλμ μήκος και Υ+ 200 μέτρα. Όπως κάθε χρόνο βέβαια η αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα) στο οποίο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι.
Η Marathon διαδρομή ανοίγει και το Ελληνικό Πρωτάθλημα Skyrunning by Salomon το οποίο και φέτος αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον αφού οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες ορεινών αγώνων της χώρας μας έχουν δηλώσει συμμετοχή κα είναι σίγουρο ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όσων θα παρακολουθούν την εξέλιξη του αγώνα.

Τελευταία μέρα εγγραφών είναι η Δευτέρα 21/3.

Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στο κατάστημα RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770.

Όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά μπορείτε να το κάνετε στην νέα ιστοσελίδα του αγώνα www.taygetoschallenge.com  όπου θα βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάθε διαδρομή, τους κανονισμούς, τους σταθμούς ανεφοδιασμού, ενημέρωση για τα  καταλύματα της περιοχής και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.  

Σας  ευχόμαστε καλή προετοιμασία». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο