Welcome Party της Under Armour

 Εκδήλωση παρουσίασης των προϊόντων της νέας σεζόν της Under Armour

Share

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στις 8 Μαρτίου το welcome party της κορυφαίας εταιρίας αθλητικών ειδών Under Armour. Οι 700 και πλέον καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να παρακολουθήσουν πρώτοι την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Under Armour για τη νέα σεζόν Spring-Summer 2016. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επώνυμοι της showbiz και βέβαια του αθλητικού κόσμου όπως οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Nick Calathes, James Feldeine και James Gist από τον χώρο του μπάσκετ και οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Τάκης Γκώνιας, Roberto Jimenez, Pajtin Kasami, Alberto Botia και Σωκράτης Φυτανίδης από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η Under Armour ξεκίνησε τη διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα στις αρχές του χρόνου. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου στην Αμερική με ταχεία ανάπτυξη σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία και Λατινική Αμερική. Ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό να συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης όσων αθλούνται μέσε από το πάθος, δίνοντας έμφαση στο design, τη δύναμη της τεχνολογίας και την καινοτομία. Πρoσφέρει πρωτοποριακά αθλητικά είδη με σύγχρονο design, που περιλαμβάνουν μοναδικά σχεδιασμένα και τεχνολογικά καινοτόμα αθλητικά παπούτσια, ρούχα από ίνες τελευταίας τεχνολογίας που κρατούν σταθερή τη θερμοκρασία και την υγρασία του σώματος, αθλητικό εξοπλισμό και digital  fitness mobile εφαρμογές.

Η Under Armour είναι επίσημος χορηγός μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και πρωταθλημάτων όπως του NFL (National Football League) και επίσημος προμηθευτής μεγάλων ομάδων από όλα τα  αθλήματα. Mερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού αλλά και του «ευ ζην» έχουν συνδέσει το όνομά τους μαζί της όπως ο Stephen Curry MVP 2015 στο NBA, ο χρυσός Ολυμπιoνίκης της κολύμβησης Michael Phelps, αλλά και η πρώτη μπαλαρίνα του American Ballet Theater Misty Copeland.

Στην Ελλάδα η Under Armour έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με μερικά από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια, όπως είναι τα Holmes Club, ενώ συνεργάζεται και με αθλητές όπως ο διεθνής μπασκετμπολίστας Nick Calathes. Για το 2016 σχεδιάζει τη διοργάνωση δύο ημιμαραθωνίων στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, ενώ θα είναι Μέγας Χορηγός στον ημιμαραθώνιο των Σπετσών και στο Spetsathlon.   

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Under Armoun στην Ελλάδα, στη σελίδα στο facebook / Under Armour Greece 

[!%ARTICLE_MODULE_ID:648:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο