Αδελφοποίηση για ΣΔΥΑ και ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς

Οι δύο σύλλογοι υπέγραψαν πρωτόκολλό αδελφοποίησης στον 39ο Αγώνα Δρόμου Υγείας

Share

Ακολουθεί η κοινή δήλωση των δύο συλλόγων:

Σήμερα 6 Μαρτίου 2016, σε μια όμορφη και ζεστή τελετή πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση του συλλόγου ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ με τον Α.Π.Σ. «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ».

Η τελετή έγινε πριν τις απονομές του 39ου Αγώνα Δρόμου Υγείας, που διοργανώνει ο Σ.Δ.Υ. Αθηνών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Υπεγράφη πρωτόκολλο αδελφοποίησης, όπου περιγράφεται το σκεπτικό της (συνημμένο), ενώ έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών και των σημαιών των δυο Συλλόγων. Παρόντες, πέρα των προέδρων των δύο Συλλόγων, κας Μπερτσάτου Ελένης από το Σ.Δ.Υ. Αθηνών και κ. Διαμαντή Γεωργίου από το Σύλλογο «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» ήταν και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, καθώς και πολλοί αθλητές.

Πιο συγκεκριμένα, από τη μία πλευρά, η κα Μπερτσάτου αναφέρθηκε στην αδελφοποίηση, όχι των Διοικήσεων αλλά της Βάσης των δύο αδελφών Συλλόγων.

Ο κ. Διαμαντής από την άλλη, συνεχάρη τον Σ.Δ.Υ. Αθηνών και τους συνεργάτες του για την άψογη διοργάνωση του αγώνα, ενώ ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την φιλοξενία στην Ναυαρχίδα των αγώνων του μαζικού αθλητισμού, αφού ο αγώνας γίνεται για 39 ολόκληρα χρόνια και μάλιστα σε μια ημέρα που τιμούμε την μνήμη του Ηλία Αποστολακόπουλου.

Επί πλέον τονίστηκε πως οι δύο Σύλλογοι έχουν πολλά κοινά και επομένως κοινούς στόχους, και μαζί θα έχουν καλύτερες προοπτικές επιτυχίας.

Οι δυο Σύλλογοι λοιπόν θα εργάζονται από κοινού, για την ανάπτυξη του Δρομικού κινήματος τόσο σε επίπεδο Συλλόγων όσο και στο ευρύτερο πλαίσιο των στόχων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων «Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ».

[!%ARTICLE_MODULE_ID:644:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο