Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα

Από τις 4/3 έως τις 8/4 θα διαρκέσουν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα

Share

Το απόγευμα της Παρασκευής (4/3) ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Απριλίου.

H διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα ημιμαραθώνιου, σκυταλοδρομίας ημιμαραθώνιου, λαϊκού αγώνα 3 χλμ. και οι δηλώσεις γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα www.half-marathon.gr. Παράλληλα, από την Δευτέρα (7/3) θα πραγματοποιούνται εγγραφές και στο κατάστημα Runner Store, στο Golden Hall, στο Μαρούσι.

Οι δηλώσεις συμμετοχής και πληρωμές  για τον Ημιμαραθώνιο, για το  Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 3.000μ. και τη Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής του αγώνα 1.000μ. Δημοτικών Σχολείων (Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεις) θα γίνουν μέχρι την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.

Αναφορικά με το κόστος της συμμετοχής, για τον Ημιμαραθώνιο ανέρχεται στα 15 € με τεχνικό μπλουζάκι και στα 10 € χωρίς. Για τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 3.000 μ., το αντίστοιχο κόστος είναι 10 και 5 €, ενώ για τη Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου (4 Χ 5.274,25) το κόστος ανέρχεται στα 50 €.  Τέλος, ο αγώνας 1.000 μ. για Παιδιά Δημοτικού είναι δωρεάν.

Δείτε αναλυτικά περισσότερες πληφορορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.half-marathon.gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο