Κυνηγά το όριο η Πάππας

Η Ελληνίδα – πλέον – δρομέας θα αγωνιστεί στα 3.000μ. με σκοπό να πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Share

Πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε και επίσημα πως θα αγωνίζεται με τα ελληνικά χρώματα αφού πήρε την ελληνική υποκοότητα. Πιο πρόσφατα έκανε γνωστό πως θα λάβει μέρος στο μίτινγκ World’s Last Chance Qualifier και τα 3.000μ. την Παρασκευή με στόχο να πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα πραγματοποιηθεί στο Πόρτλαντ 17-20 Μαρτίου.

Η Αλεξία Πάππας που έχει από τη γέννησή της διπλή υπηκοότητα και έχει Έλληνα πατέρα, θα προσπαθήσει να τρέξει κάτω από τα 9:00 ώστε να πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο και να… μεγαλώσει κατά ένα ακόμα άτομο την ελληνική αποστολή στους αγώνες. Το ατομικό της ρεκόρ είναι 9:05.12 από τη μία και μοναδική απόπειρα που έχει κάνει στην απόσταση στον κλειστό στίβο, τον περασμένο μήνα.

Στο μίτινγκ θα αντιμετωπίσει τις Νικόλ Τάλι και Άσλεϊ Χίγκινσον από τις οποίες ουσιαστικά θα βοηθηθεί για να ακολουθήσει έναν γρήγορο ρυθμό και να πιάσει το όριο, ενώ στην κούρσα θα υπάρχει και λαγός. Όπως μαρτυρά και το όνομα του μίτινγκ, αποτελεί τελευταία ευκαιρία για πολλούς αθλητές να πετύχουν τα όρια ή να σημειώσουν σημαντικές επιδόσεις ώστε να αγωνιστούν στο μεγάλο ραντεβού του χειμώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Flow Velociti Elite 2: Φτιαγμένο για να κερδίζει(ς) μαραθωνίους!
Γνώρισε το ξεχωριστό μοντέλο της Under Armour και κάντο δικό σου!
Serifos Sunset Race 2024
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα
Συκάρειος Δρόμος 2024: Οι οδηγίες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο