Παρουσίαση νέων μοντέλων της Salomon στο Runner Store

Τα Sonic S-LAB και Sonic Pro παρουσιάζονται στο Runner Store την Πέμπτη 10 Μαρτίου.

Share

Η Salomon παρουσιάζει τα Sonic S-LAB και Sonic Pro, τα νέα μοντέλα ειδικά  σχεδιασμένα για υψηλές επιδόσεις μέσα στην πόλη. Φτιαγμένα για γρήγορο τρέξιμο, με τέλεια εφαρμογή  και πολύ ελαφριά, απευθύνονται στους δρομείς που τους αρέσει η ταχύτητα.

Υπεύθυνος για την εξέλιξη του παπουτσιού δεν είναι άλλος από τον Elite αθλητή της Salomon, Δημήτρη Θεοδωρακάκο, ο οποίος σε συνεργασία με το τμήμα Έρευνας και Σχεδιασμού της Salomon, μετέφερε τη δρομική του εμπειρία ώστε να δημιουργηθεί το νέο μοντέλο.
«Κοιτάξαμε τις σύγχρονες τάσεις εκγύμνασης και προπόνησης, καθώς επίσης και μυοσκελετικές μελέτες σχετικά με την επίδραση του βάρους», εξηγεί ο Pete Cameron, Διευθυντής παραγωγής. «Ο στόχος ήταν σαφής:  να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικά ελαφρύ παπούτσι για τρέξιμο στην πόλη, το οποίο να παρέχει άφθονη απορρόφηση κραδασμών, να επιτρέπει την ομαλή σύνδεση με την επιφάνεια τρεξίματος, και να έχει μια πολύ ασφαλή και ακριβή εφαρμογή για γρήγορες ταχύτητες».

Την ευκαιρία να δουν από κοντά αυτά τα δύο μοντέλα της Salomon θα έχουν οι φίλοι του city trail. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις 18:30 το απόγευμα, στο κατάστημα Runner Store στο Golden Hall θα γίνει η παρουσίαση των παπουτσιών  όπου ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, Πρωταθλητής  Μαραθωνίων και Ορεινών αγώνων θα παρουσιάσει τα νέα μοντέλα, θα  εξηγήσει τις τεχνολογίες που έχουν εφαρμοστεί και θα  αναλύσει τις μεταξύ τους διαφορές.
Μαζί με τον Δημήτρη και οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας Salomon Hellas, Γλυκερία Τζιατζιά, Γιώργος Διαλεκτός, Σλάβομιρ Μάτρας και Νίκος Κωστόπουλος θα είναι εκεί να  μεταφέρουν την εμπειρία τους και να λύσουν κάθε  απορία σχετικά με το τι πρέπει να προσέχει κανείς  για την σωστή επιλογή αθλητικών παπουτσιών.

Λίγα λόγια για τη SALOMON
Η Salomon διαθέτει είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ καθώς και εξοπλισμό για όλα τα σπορ του βουνού και πιο συγκεκριμένα για το αλπικό σκι, το σκι cross-country, το snowboarding, το trail running και το city running, επενδύοντας κάθε χρόνο στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων. Η Salomon ιδρύθηκε το 1947 στην καρδιά των Γαλλικών Άλπεων, πατρίδα του σύγχρονου αλπινισμού. Τη Salomon εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα και την Κύπρο η SHOP& TRADE. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο