Από τις 1-14 Μαρτίου οι προεγγραφές για τους αγώνες του Παρανεστίου

Έναρξη περιόδου εγγραφών για τους αγώνες του VFT Μαΐου

Share

Την Τρίτη 1 Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι προεγγραφές για τους αγώνες του Παρανεστίου και θα διαρκέσουν έως και τις 14 Μαρτίου.
Στο διάστημα αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης την ειδική αίτηση συμμετοχής, με όλα τα απαιτούμενα από τη διοργάνωση στοιχεία.
Η Επιτροπή Αγώνα θα αξιολογήσει την αίτηση συμμετοχής και θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης λίστα προεγγραφών, οι οποίες δεν μπορούν να υπερβαίνουν τις 200 συμμετοχές. Θα τηρηθεί λίστα αναμονής πέραν των 200 προεγγραφών, από την οποία θα συμπληρωθεί η τελική λίστα συμμετοχών. Στη συνέχεια οι εγκεκριμένοι 200 αθλητές από τη λίστα προεγγραφών μπορούν να προβούν στην οικονομική τακτοποίηση της εγγραφής τους, καταβάλλοντας το αντίστοιχο ποσό, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει η διοργάνωση και από τις 15 έως τις 31 Μαρτίου. Όσοι δεν τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την ημερομηνία αυτή θα διαγράφονται από τη λίστα συμμετοχής και η θέση τους θα καλύπτεται από αθλητές της λίστας αναμονής, οι οποίοι θα πρέπει να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι τις 10 Απριλίου.

To πρόγραμμα του Μαΐου περιλαμβάνει τον Μαραθώνιο Αγώνα Παρανέστιο Μονοπάτι (Paranesti Path) 46 χλμ. και τον Λαϊκό Αγώνα Νέστος (Nestos Trail) 10 χλμ. ενώ οι αγώνες υπερπόστασης VFUT 162 χλμ. & NTR 110 χλμ. θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.paranestivft.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αγώνες του Tihio Race για το 2022
Αγώνες βουνού για όλους στα μονοπάτια του Τείχιου!
6ος Παλαμήδειος Άθλος: Μεταγωνιστικό δελτίο
Ρεκόρ στο Ναύπλιο στην 6η διοργάνωση
Παλαμήδειος Άθλος 2021 – Nafplio Castle Run 2021
Επίσημα αποτελέσματα, φωτογραφίες δρομέων και δίπλωμα συμμετοχής
Back to Top