Πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος Λυκείων

100 περίπου νεαροί δρομείς έτρεξαν στην Αρχαία Ολυμπία

Share

Πραγματοποίηθηκε πριν από λίγο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος Λυκείων. Σχεδόν 100 νεαροί δρομείς από όλη την Ελλάδα πήραν μέρος στον τελικό του Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Αρχαία Ολυμπία και έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία τρέχοντας στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ακαδημίας δίπλα στον Αρχαιολογικό χώρο.

Στα 4 χλμ. των αγοριών νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Μηλιαράς από το Κολλέγιο Αθηνών, αθλητής που διακρίνεται στις μεσαίες αποστάσεις του στίβου. Ο νεαρός δρομέας που προπονείται με τον Μιχάλη Αναγνώστου τερμάτισε σε 12:42 σημειώνοντας τον ίδιο χρόνο με τον Μανώλη Πουρίκα από το ΓΕΛ Ελασσόνας που ήρθε τελικά δεύτερος. Τρίτος ήταν ο Κωνσταντίνος Ιατρόπουλος από το Αίγιο σε 12:46.

Στα κορίτσια που έτρεξαν 3χλμ. πρώτη ήταν η Νικολέτα Κυνατίδου από τη Δράμα σε 10:49 αφήνοντας πίσω της τη Θεοφανία Μπάλλα από τον Αγ. Δημήτριο Αθηνών σε 10:59 και τρίτη την Αναστασία Μάκκου από τα Βριλήσσια.

Και οι δύο κούρσες ήταν αρκετά συναρπαστικές με τους νικητές να κρίνονται στα τελευταία μέτρα. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι αθλητές βρέθηκαν από χθες στην Αρχαία Ολυμπία ενώ πολλοί από αυτούς καθυστέρησαν να φτάσουν λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών στις Εθνικές οδούς.

Τέλος, και οι δύο νικητές, ο Γιώργος Μηλιαράς και η Νικολέτα Κυνατίδου έχουν φιλοξενηθεί στη στήλη ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ/ΓΝΩΡΙΜΙΑ του περιοδικού RUNNER όπου παρουσιάζονται νεαροί αθλητές με ταλέντο στους δρόμους αντοχής.

panellinio_mathitiko_2.jpg
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο