Με επιτυχία η αιμοδοσία του ΣΔΥΠ

Δρομείς και μη από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά έδειξαν το ανθρώπινό τους πρόσωπο

Share

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 14η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου δρομέων υγείας Πειραιά την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου. Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου:

“Μέσα σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, η 14η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι οι ευαισθησίες των φίλων δρομέων και μη, δεν έχουν όρια όταν πρόκειται κυρίως για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ίδια τη ζωή και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Ένα απλό ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για τέτοιου είδους πράξεις.

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ξεκίνησε από τις 16:00 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ, όπου και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 35 ασκούς πολύτιμου αίματος, αριθμός που θα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος, αν αρκετοί φίλοι δεν τύχαινε να υποφέρουν από τις διάφορες ιώσεις της εποχής.

Τους εθελοντές μας μετά το πέρας της διαδικασίας τους περίμενε ένας πλούσιος μπουφές με τα χρειαζόμουνα σε τέτοιες καταστάσεις, που είχε με επιμέλεια φροντίσει το μέλος του ΔΣ και πάντα δραστήρια σε όλες μας τις εκδηλώσεις, Μάγδα Κισιώτου, με την αμέριστη αρωγή του προέδρου μας Νίκου Χούμα. Παρόντες όπως πάντα και οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου Γιώργος Χατζηαγγέλου, Θόδωρος Κασανής και Γιώργος Συντιχάκης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον γιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά για την άψογη συνεργασία. Δεν απομένει παρά να ορίσουμε το επόμενο ραντεβού μας, πέντε μήνες από τώρα και συγκεκριμένα στις αρχές Ιουλίου.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τερμάτισε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο ο Γιώργος Παυλούδης
Τερματισμός για τον αθλητή που αγωνίζεται στην κατηγορία Τ12
H Puma στη Marathon Expo 2021
Nέα προϊόντα και αθλητές της Puma στο περίπτερό της στο Φάληρο
Taygetos Challenge 2022
O αγώνας επιστρέφει το διήμερο 26-27 Μαρτίου του 2022
Back to Top