10 λόγοι για να τρέξεις στον Μαραθώνιο Ολυμπίας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να συμμετάσχει κανείς σε έναν αγώνα. Οι διοργανωτές του Μαραθώνιου Ολυμπίας με παρουσιάζουν 10 λόγους που θα παροτρύνουν κάποιον να λάβει μέρος στους αγώνες που διεξάγονται στη διαδρομή που έκαναν οι αθλητές από την αρχαία Ήλιδα στην Αρχαία Ολυμπία πριν την έναρξη των αρχαίων Ολυμπιακών αγώνων, εκεί όπου “Η Δόξα του Μαραθώνιου συναντά το Ολυμπιακό Πνεύμα”.

Share

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 2ο Μαραθώνιο Ολυμπίας που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου, συνεχίζονται με έντονο ρυθμό. Αν είστε ακόμα αναποφάσιστοι, σας παρουσιάζουμε 10 λόγους, που θα  σας παροτρύνουν να λάβετε μέρος σε έναν αγώνα που είναι άμεσα συνδεδεμένος με την ιστορία και την εξέλιξη του αθλητισμού και του ολυμπισμού.χή και πολλά δρώμενα για να παρακολουθήσουν.

 1. Στον Μαραθώνιο Ολυμπίας κάθε αθλητής είναι και θέλουμε να νιώθει ξεχωριστός! Για τον λόγο αυτό περισσότεροι από 400 εθελοντές, είναι έτοιμοι να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και να σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας και να απολαύσετε τον αγώνα.

 2. Μπορεί να είναι μια νέα διοργάνωση αλλά διαθέτει ενθουσιώδες κοινό και έμπειρους διοργανωτές που γνωρίζουν σε βάθος τις ανάγκες του δρομέα και έχουν προνοήσει για κάθε λεπτομέρεια.

 3. Και οι τρεις διαδρομές (Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Αγώνας 12km) θα έχουν συχνούς σταθμούς ανεφοδιασμού από τους οποίους θα μπορείτε να προμηθευτείτε νερό, ισοτονικά αθλητικά ποτά, φρούτα και ειδικά για τον Μαραθώνιο επιπλέον παροχή Gel στο 15ο, 25ο και 35ο χλμ.

 4. Το συναίσθημα του τερματισμού στην Αρχαία Ολυμπία τον ιερό τόπο τέλεσης των Ολυμπιακών αγώνων είναι συναρπαστικό και αποτελεί μία μοναδική εμπειρία ζωής!

 5. Θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις με ειδικά έπαθλα στους 3 πρώτους νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης αλλά και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες ανά 5αετία σε όλους τους αγώνες.

 6. Θα υπάρχουν λεωφορεία διαθέσιμα για τη μεταφορά σας από και προς την Αθήνα με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ενώ η μετακίνηση προς τις αφετηρίες ή από τους τερματισμούς όλων των αγώνων θα είναι δωρεάν.

 7. Η χρονομέτρηση του αγώνα θα γίνει με τον πλέον σύγχρονο τρόπο από την κορυφαία εταιρεία στο είδος MyLaps (εταιρεία υπεύθυνη για τη χρονομέτρηση του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας και 80 ακόμα αγώνων σε όλη την Ελλάδα).

 8. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βαρύτιμο αναμνηστικό μετάλλιο και online αναμνηστικό δίπλωμα με το όνομα και την επίδοση τους.

 9. Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν δωρεάν φωτογραφικό υλικό που θα καταγράφει την προσπάθειά τους.

 10. Θα υπάρχουν αγώνες 2χλμ. για όλη την οικογένεια με συμβολική συμμετοχή και πολλά δρώμενα για να παρακολουθήσουν.

Θα είναι όλοι εκεί, εσείς;

Δηλώστε συμμετοχή

Επιπλέον Πληροφορίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Powerade B2Run Αθens 2024
2.500 εργαζόμενοι συμμετείχαν στον πιο διασκεδαστικό και zero waste εταιρικό αγώνα δρόμου
Faethon Skyrace «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ» 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
6ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»: Ακύρωση
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο