Εκπλήξεις στο Diamond League της Στοκχόλμης – Νικητής και πάλι ο Τεντόγλου

Δείτε τι έγινε στον 8ο αγώνα της σειράς

Share

H Στοκχόλμη φιλοξένησε τον 8ο αγώνα της σειράς των Wanda Diamond League στο ιστορικό Ολυμπιακό της Στάδιο.

Έλαμψαν Duplantis και Τεντόγλου

Στον αγώνα έλαμψε το αστέρι του Mondo Duplantis που επικράτησε στο άλμα επί κοντώ μπροστά στο κοινό του με άλμα στα 6.16μ. που είναι μία από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών.

Όμως και ο δικός μας, ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά τις δυνατότητες του κερδίζοντας και αυτόν τον αγώνα αφού στον τελικό του μήκους ήταν πρώτος με άλμα στα 8.31μ.!

Στα δρομικά

Στα δρομικά αγωνίσματα είδαμε μία πολύ ωραία κούρσα στα 3.000μ. των ανδρών. Το μεγάλο όνομα ήταν χωρίς αμφιβολία ο Jacob Kiplimo, ο οποίος όμως τελικά έχασε από τον Dominic Lobalu.

O αθλητής που κατάγεται από το Νότιο Σουδάν αλλά αγωνίζεται με την ομάδα των αθλητών-προσφύγων ήταν πιο δυνατός στο τέλος κι έφτασε στη νίκη με 7:29.48 που είναι κι η καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο.

Ο Kiplimo έμεινε δεύτερος με 7:29.55, ενώ τρίτος ήταν ο Κενυάτης Cornelis Kemboi με 7:31.26.

Τα αποτελέσματα από τα 3.000μ.

Στα 3.000μ. με φυσικά εμπόδια στις γυναίκες, η Daisy Jepkemei που κατάγεται από την Κένυα αλλά αγωνίζεται για το Καζακστάν επικράτησε με άνεση με 9:15.77, με την Γαλλίδα Finot να είναι δεύτερη με 9:19.59 και νέο εθνικό ρεκόρ.

Τέλος, στα 800μ. των γυναικών η Κενυάτισσα Mary Moraa άφησε δεύτερο το μεγάλο φαβορί, την Βρετανίδα Keely Hodgkinson με 1:57.68 (1:58.18 έκανε η Βρετανίδα).

Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Γρήγορα τα χαμηλά εμπόδια

Πολύ καλές επιδόσεις έγιναν στα 400μ. με εμπόδια τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες με τον Βραζιλιάνο Dos Santos να επικρατεί με 46.75 και την Ολλανδή Femke Bol σε 52.27.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο