Kifissia Runners in the Night – Χρήσιμες πληροφορίες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες του νυχτερινού αγώνα στην Κηφισιά

Share
KIFISSIA RUNNERS IN THE NIGHT logo

Το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο νυχτερινός αγώνας Kifissia Runners in the Night. Η διοργάνωση του αγώνα ανακοίνωσε χρήσιμες πληροφορίες με όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες.

Kifissia Runners in the Night – Χρήσιμες πληροφορίες

Αγαπητοί δρομείς,

Λίγες  ώρες πριν από τη διεξαγωγή του Kifissia Runners in the Night θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία διεξαγωγής του αγώνα έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να χαρούμε το τρέξιμο στους δρόμους της πανέμορφης Κηφισιάς.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής σας θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουνίου από τις 17:00 έως τις 20:00 (αυστηρά) από το «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς.

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη των παρακάτω:

  • To email (που έχετε λάβει από τη διοργάνωση) με τον αριθμό συμμετοχής
  • Ταυτότητα ή Διαβατήριο

Σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που λάβατε στο email με τον αριθμό συμμετοχής σας είναι λανθασμένο σας παρακαλούμε να το δηλώσετε κατά την παραλαβή του πακέτου σας.

Αν έχετε δηλώσει και άλλα άτομα με το ίδιο email, ενημερώστε τους για τη διαδικασία και αναζητήστε τα πακέτα συμμετοχής τους στη γραμματεία με το ονοματεπώνυμο τους. 

Πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα.
  • Η εκκίνηση και ο τερματισμός του event θα πραγματοποιηθούν από το «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς επί της οδού Άνδρου.
  • Στον χώρο της αφετηρίας θα λειτουργήσει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων από τις 19:30 μέχρι και την ολοκλήρωση του αγώνα.
  • Η ώρα έναρξης του αγώνα είναι στις 20:45.
  • Χρονομέτρηση: Στον αγώνα θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα της MyLaps, Bib Tag, όπου το chip βρίσκεται κολλημένο πίσω από τον αριθμό συμμετοχής σας, το οποίο δεν χρειάζεται να επιστρέψετε μετά τον αγώνα.
    Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας και να χρονομετρηθείτε θα πρέπει να τοποθετήσετε τον αριθμό συμμετοχής σας στο ύψος του στήθους (παραμάνες θα υπάρχουν μέσα στον φάκελο που θα παραλάβετε), να μην τον καλύψετε με κάποιο ρούχο και να μην τον αλλοιώσετε με κανέναν τρόπο.
  • Σας παρακαλούμε στους σταθμούς τροφοδοσίας μετά τη χρήση μπουκαλιού ή του ποτηριού να το πετάξετε σε κάποιο κάδο ανακύκλωσης ή κοντά σε αυτόν, για να διατηρήσουμε καθαρή τη διαδρομή.
Kifisia runners in the night χάρτης
Kifisia runners in the night υψομετρικό
ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ: 

Θα υπάρχει ένας σταθμός τροφοδοσίας  με νερό στο μέσο της διαδρομής και ένας σταθμός τροφοδοσίας στον τερματισμό.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουνίου στην Κηφισιά, για να ζήσουμε μία μοναδική δρομική εμπειρία.

Με εκτίμηση,

Γραφείο Εξυπηρέτησης Συμμετεχόντων

Kifissia Runners in the Night».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο