Arjen Robben: Τερμάτισε στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής

Δείτε την επίδοση του στον ΝΝ Rotterdam Marathon

Share
Ο πρώτος Μαραθώνιος τους Arjen Robben

O NN Rotterdam Marathon που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 10 Απριλίου είχε πολύ καλές επιδόσεις, πολλές ελληνικές συμμετοχές και έναν… σούπερσταρ του ποδοσφαίρου!

Βλέπετε στον Μαραθώνιο τερμάτισε ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής Arjen Robben που κατάφερε να τερματίσει σε 3:13:40 καταλαμβάνοντας την 1.368η θέση.

Το έχει ρίξει στο τρέξιμο…

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του εδώ κι έναν περίπου χρόνο, το έχει ρίξει στο τρέξιμο.

Τους τελευταίους μήνες μάλιστα, έχει πραγματοποιήσει διάφορες αγωνιστικές εμφανίσεις, τόσο σε αγώνες δρόμου όσο και τριάθλου.

Αυτή τη φορά έτρεξε για πρώτη φορά Μαραθώνιο και δεν τα πήγε άσχημα πετυχαίνοντας μία καλή επίδοση, ενώ έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση.

Το πιο σημαντικό πάντως, είναι το μήνυμα που στέλνει η κίνησή του αυτή, πως ο αθλητισμός δεν σταματά ποτέ και η ενασχόληση με την άσκηση πρέπει να είναι για μία ζωή.

Και αυτό έδειξαν και οι δηλώσεις του:

“Κάποιοι μου λένε «είσαι ηλίθιος», αλλά εγώ είμαι απλώς λάτρης των σπορ. Σήμερα βέβαια, κατάλαβα γρήγορα ότι πραγματικά δεν ήταν η μέρα μου. Κάποια στιγμή έπρεπε να περπατήσω γιατί είχα κράμπες. Μετά από το 30ο χλμ. πάντως δεν το απολαμβάνεις πια, είναι κόλαση. Νομίζεις ότι δεν θα το ξανακάνεις ποτέ, αλλά ποιος ξέρει, ίσως το ξανακάνω!”.

O Robben έτρεξε τον αγώνα μαζί με τον Ολλανδό παλιό πρωταθλητή του πατινάζ ταχύτητας, Erben Wennemars.

Με την μπάλα στα πόδια…

Η συμμετοχή του αυτή σχολιάστηκε από πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου, ενώ δημοσιεύθηκε και από την σελίδα της ομάδας που μεγαλούργησε, της Bayern Μονάχου. Μάλιστα, αρκετοί σχολίασαν πως ο χρόνος του ίσως να ήταν καλύτερος αν είχε μία μπάλα στα πόδια, καθώς η ταχύτητα του Robben με την μπάλα έχει μείνει στην ιστορία…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δρομείς του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» σε Θεσσαλονίκη και Βιέννη
Οι συμμετέχοντες και οι επιδόσεις τους
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο