6ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού

Πληροφορίες για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής

Share

Η διοργάνωση του 6ου Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό» ενημερώνει τους συμμετέχοντες για τη διαδικασία παραλαβής των πακέτων συμμετοχής. Ακολουθεί η ανακοίνωση.

6ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού – Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Λίγες  ώρες πριν από τη διεξαγωγή του 6ου Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού την Κυριακή 3 Απριλίου, θα θέλαμε να  σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία διεξαγωγής του αγώνα έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα γίνει το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 και ώρες 10.00 – 18.00 στο χώρο της εισόδου του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός) και την ημέρα του αγώνα 08:00-09:30 αυστηρά από τη γραμματεία στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού (έναντι Δημαρχείου), επιδεικνύοντας το αποδεικτικό κατάθεσης της τράπεζας, το email με τον αριθμό συμμετοχής, αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα ή διαβατήριο) και πιστοποιητικό πλήρως εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ.

Παρακαλούμε να ελέγξετε τα στοιχεία σας στο email που λάβατε με τον αριθμό συμμετοχής και αν κάποιο από αυτό είναι λανθασμένο να το δηλώσετε κατά την παραλαβή του πακέτου σας.

Επίσης, αν έχετε δηλώσει και άλλα άτομα με το ίδιο email, ενημερώστε τους για τη διαδικασία και αναζητήστε τα πακέτα συμμετοχής τους στη γραμματεία. 

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) και τον Κ.Ο. Χολαργού, με τη στήριξη τοπικών αθλητικών συλλόγων και εθελοντικών φορέων.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προκήρυξη του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο