9ο Poikilo Rocky Mountain: Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές

Δείτε το πρόγραμμα και τις πληροφορίες για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής

Share
Poikilo Rocky Mountain εκκίνηση

Λίγο πριν τη διεξαγωγή του αγώνα «9ο Poikilo Rocky Mountain» η διοργάνωση δίνει χρήσιμες πληροφορίες στους συμμετέχοντες, όπως το πρόγραμμα και τη διαδικασία για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο.

9ο Poikilo Rocky Mountain: Πρόγραμμα και πληροφορίες για τα πακέτα συμμετοχής

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές και όλα είναι έτοιμα για τον αγαπημένο αγώνα ορεινού τρεξίματος της Αττικής.

Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» και η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζοντας για 2η συνεχή χρονιά τη δυναμική τους συνεργασία έχουν φροντίσει για έναν αγώνα στα μοναδικά μονοπάτια του Ποικίλου Όρους με θέα όλη την Αττική , που θα συναρπάσει τους εκατοντάδες δρομείς που θα σταθούν στην εκκίνηση και των τριών διαδρομών, 22,5km, 8km και 4km.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους:

– Από τη Γραμματεία του Αγώνα, το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 από τις 09:00 έως τις 13:00 στο το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης( δίπλα στο σημείο εκκίνησης του αγώνα).

– Την Κυριακή 3 Απριλίου από τις 08:30 έως τις 09:30 στο το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης( δίπλα στο σημείο εκκίνησης του αγώνα).

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ αγώνα

Εκκίνηση και τερματισμός του αγώνα στην πλατεία 8ης Μαρτίου στην Πετρούπολη (Ελαιών 224 και Πανοράματος).

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

08:30 – 09:30 Λειτουργία γραμματείας και παραλαβή αριθμών
10:00 Εκκίνηση μεγάλης διαδρομής 22,5km
10:30 Εκκίνηση μικρών διαδρομών 8 & 4 km
14.00 Απονομές Επάθλων

ΠΡΟΣΟΧΗ υποχρεωτικός εξοπλισμός στον αγώνα των 22,5 km. Οι αθλητές υποχρεούνται να φέρουν υδροδοχείο ή ποτήρι νερού.

Διαβάστε τους κανονισμούς του αγώνα,

http://www.pdsodysseas.gr/kanonismoi-poikilo-rocky-mountain

Χορηγοί και Υποστηρικτές

Στο 9ο Poikilo Rocky Mountain οι δρομείς θα απολαύσουν τη θρεπτική αξία και ενέργεια που προσφέρουν οι μπανάνες F.lli Orsero ενώ το Νερό Ρούβας θα φροντίσει την ενυδάτωση τους και θα βρίσκεται σε κάθε σημείο της διαδρομής για να δροσίσει και να τονώσει όλους τους συμμετέχοντες. Η «Euphoria Meals» θα γεμίσει ενέργεια όλους τους συμμετέχοντες με τα φυτικά σνακ. Χορηγός της διοργάνωσης είναι και η εταιρία E.CO. LIFT που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανελκυστήρων. Τα ζαχαροπλαστεία «ΚΑΚΑΛΗΣ» θα προσφέρουν γλυκά κεράσματα τονώνοντας το γλυκαιμικό δείκτη τον αθλητών. Με δυναμικό τρόπο δίπλα στην διοργάνωση βρίσκονται η Plasmet ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Language Academy.

Η ασφάλεια των δρομέων παραμένει πάντα το πρώτο μέλημα των διοργανωτών. Σε ετοιμότητα κατά την διάρκεια του αγώνα θα είναι 2 ασθενοφόρα, 2 γιατροί, 60 περίπου Εθελοντές Διασώστες από τον Ε.Ε.Σ και την Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α και δεκάδες εθελοντές σε σημεία ελέγχου των διαδρομών.

Ο πρόεδρος του «Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας Πετρούπολης» και race director του αγώνα Δημήτρης Ζωναράς δήλωσε « Η ώρα για το 9ο Poikilo Rocky Mountain έφτασε. Τα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους είναι πανέτοιμα για να υποδεχτούν τους εκατοντάδες δρομείς. Με πάθος και αφοσίωση για την ανάπτυξη του ορεινού τρεξίματος, με την Περιφέρεια Αττικής και φέτος στο πλάι μας αλλά και δυνατούς χορηγούς και υποστηρικτές, ετοιμάσαμε για τους συμμετέχοντες μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία.»

Poikilo Rocky Mountain 2022 αφίσα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο