Η PUMA σε περιμένει στην Half Marathon Expo

Γνώρισε το ξεχωριστό Puma Deviate Nitro Elite Racer

Share
Puma halfmarathon expo

Για άλλη μια χρονιά η κορυφαία αθλητική εταιρία PUMA θα συμμετέχει σε ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά εκθεσιακά γεγονότα, την Athens Half Marathon Expo.

Από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου 2022, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε το περίπτερο του #foreverfaster brand και να ανακαλύψετε τα μοναδικά και τεχνολογικά άρτια προϊόντα στον τομέα του running. Η PUMA θα παρουσιάσει ολόκληρη τη NITRO συλλογή της και συγκεκριμένα το πιο πρόσφατο δρομικό Deviate Nitro Elite Racer. Το πολυαναμενόμενο running παπούτσι θα βρίσκεται στο περίπτερο της PUMA καθ΄ όλη τη διάρκεια της  έκθεσης, με στόχο την βελτιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Deviate Nitro Elite Racer: Το ξεχωριστό

Το Deviate Nitro Elite Racer  υπόσχεται ανώτερη απορρόφηση κραδασμών και υψηλή επιστροφή ενέργειας (74-80%) χάρη στην τεχνολογία Nitro Elite. Επίσης με την τεχνολογία INNOPLATE που είναι ειδικά σχεδιασμένη από 100% ίνες άνθρακα, προσφέρει μέγιστη επιστροφή ενέργειας και ωθεί το πέλμα ταχύτερα στην επόμενη φάση της κίνησης, κατά την πρόσκρουση του με το έδαφος. Το Deviate Nitro Elite Racer αποτελεί το next big thing στη κατηγορία των Carbon Plated Shoes, των μοντέλων που είναι εξοπλισμένα με έλασμα από ανθρακόνημα.

Puma Deviate Nitro Elite Racer

Πρωταθλητές και ambassadors στο περίπτερο της PUMA

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο της PUMA θα παρευρεθούν πολλοί από τους αθλητές και ambassadors του brand, όπως ο νικητής του περσινού Ημιμαραθωνίου Παναγιώτης Καραΐσκος, όπου θα έχετε τη δυνατότητα την Παρασκευή 18 Μαρτίου κι ώρα 19:00 να τον γνωρίσετε από κοντά, να ζητήσετε tips για το πως θα γίνετε καλύτεροι δρομείς αλλά και να μάθετε περισσότερα για τις κορυφαίες τεχνολογίες της PUMA!  

Παναγιώτης Καραΐσκος

Επίσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει, να φωτογραφηθεί  και να συζητήσει μαζί με τον Στέφανο Ντούσκο (Χρυσό Ολυμπιονίκη στην κωπηλασία), την Ευαγγελία Πλατανιώτη (Πρωταθλήτρια στην συγχρονισμένη κολύμβηση), τον Νίκο Παπαγγελή (Παραολυμπιονίκη στο αγώνισμα της ποδηλασίας), την Ανθή Κυριακοπούλου (Πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων), την Μοσχούλα Μανούσου (Πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων), την Κρίστυ Αναγνωστοπούλου (Πρωταθλήτρια στην δισκοβολία), τον Ηλία Γκότση (Fitness instructor), την Δώρα Παντέλη (Αθλητική Δημοσιογράφο),την Μαριαλένα Ρουμελιώτη (Fitness instructor), τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη (Fitness instructor) και φυσικά πολλούς άλλους ταλαντούχους και καταξιωμένους αθλητές και αθλήτριες.

Στέφανος Ντούσκος
Στέφανος Ντούσκος

Αναλυτικά το πρόγραμμα εμφανίσεων των PUMA αθλητών/ambassadors:

Πέμπτη 17 Μαρτίου 18:00 – 20:00:
Στέφανος Ντούσκος, Νίκος Παπαγγελής, Ευαγγελία Πλατανιώτη

Παρασκευή 18 Μαρτίου 18:00 – 20:00:
Παναγιώτης Καραίσκος, Ανθή Κυριακοπούλου, Μοσχούλα Μανούσου, Κρίστυ Αναγνωστοπούλου

Σάββατο 19 Μαρτίου 12:00 – 14:00:
Ηλίας Γκότσης, Δώρα Παντέλη, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Active Monkeys στον Ημιμαραθώνιο της Λισαβόνας
Η ομάδα μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία τους
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο