Κώστας Σταμούλης και Σόνια Τσεκίνη στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα

Καλές επιδόσεις στον Ημιμαραθώνιο

Share
Stamoulis wins Trikala Halfmarathon 2022

Ο Κώστας Σταμούλης και η Σόνια Τσεκίνη, και οι δύο αθλητές της Saucony, ήταν οι μεγάλοι νικητές του 13ου Ημιμαραθώνιου Καλαμπάκα – Τρίκαλα “Θανάσης Σταμόπουλος”.

Ο αγώνας πήρε εκκίνηση το πρωί στην Καλαμπάκα και πραγματοποιήθηκε κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες με χαμηλή θερμοκρασία και άπνοια.

Αυτός είναι κι ένας λόγος που είδαμε πάρα πολύ καλές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ από αρκετούς δρομείς, κυρίως στους άνδρες.

Πιο γρήγορος από όλους ήταν ο Κώστας Σταμούλης, αθλητής του Μπάμπη Ποσονίδη, ο οποίος με 1:05:10 όχι μόνο πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ, αλλά και νέο ρεκόρ διαδρομής.

Ο Σταμούλης που ανήκει στη δύναμη της Saucony που ήταν και κεντρικός χορηγός του αγώνα, δείχνει να τα πηγαίνει εξαιρετικά στην απόσταση καθώς έχει κερδίσει αρκετούς αγώνες Ημιμαραθωνίου.

Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Κώστας Γκελαούζος με 1:06:04, ενώ τρίτος ήταν ο Αντώνης Παπαδημητρίου με 1:07:52.

Ο Παπαδημητρίου επιστρέφει φέτος στους αγώνες – είχε λάβει μέρος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου πριν έναν μήνα – και στις καλές επιδόσεις.

Ακόμα τρεις δρομείς τερμάτισαν κάτω από το 1:10 και ήταν ο Νικόδημος Νικολακέας, ο 38χρονος πλέον Μιχάλης Παρμάκης – είχαμε να τον δούμε καιρό σε αγώνες – και ο Μιχάλης Χατζηϊωάννου από την Σύμη.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ανίκητη η Τσεκίνη

H Σόνια Τσεκίνη δείχνει σε καλή κατάσταση και πάλι, αλλά και τίποτα να μην την πτοεί!

Και σήμερα, η αθλήτρια της Saucony τερμάτισε πρώτη τερματίζοντας σε 1:20:00 κατακτώντας μία ακόμα νίκη.

Η Σόνια που προπονείται με τον Σταύρο Καρρέ άφησε πίσω της την 22χρονη Ισμήνη Παναγιωτοπούλου σε 1:22:23 και τρίτη την Βασιλική Κωνσταντινοπούλου σε 1:22:24.

Συνολικά, στον Ημιμαραθώνιο τερμάτισαν πάνω από 1.150 δρομείς, 943 άνδρες και 214 γυναίκες.

Trikala Halfmarathon 2022 start

Μεγάλο ρεκόρ ο Σίκαλος

Ο αγέραστος Γιώργος Σίκαλος ήταν για μία ακόμα φορά συγκλονιστικός και πέτυχε ένα ακόμα ρεκόρ ηλικιακής κατηγορίας.

Ο 57χρονος δρομέας τερμάτισε τον αγώνα σε 1:18:36 και έσπασε το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία 55-59 για περισσότερο από ένα λεπτό!

Ο μικρός Σταμούλης στο 5άρι – Άνετα η Μαρινάκου

Στο παράλληλο αγώνισμα των 5χλμ. που έγινε μέσα στα Τρίκαλα, πρώτος ήταν ο μικρός αδερφός του Κώστα Σταμούλη, Νίκος, και αυτός αθλητής της Saucony και του Μπάμπη Ποσονίδη με νέο ρεκόρ διαδρομής 15:15.

Ακολούθησε ο Γιώργος Παπαϊωάννου σε 16:15, ενώ στην τρίτη θέση του συνόλου και -φυσικά – πρώτη γυναίκα ήταν η Αναστασία Μαρινάκου σε 16:47.

Στον συγκεκριμένο αγώνα οι τερματισμοί ξεπέρασαν τους 650 με 331 άνδρες και 322 γυναίκες.

Τα αποτελέσματα

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο