Όλα έτοιμα για το 6ο Maska Run

Ο αγώνας στον Ορχομενό αυτήν την Κυριακή

Share

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την εκκίνηση του 6ου MaskaRun Ορχομενού που θα γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 11:30 από την κεντρική πλατεία του Ορχομενού.

Οι διοργανωτές έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό για μια ακόμη ξεχωριστή διοργάνωση και είναι ήδη όλα έτοιμα για τη γιορτή της Κυριακής.

Ο Ορχομενός είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους εκατοντάδες επισκέπτες όχι μόνο αυτούς που έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους αλλά και αυτούς που θα βρεθούν στην ιστορική πόλη να γίνουν μέρος της πρωτότυπης γιορτής αθλητισμού και παράδοσης.  

Φέτος λόγω των περιορισμών για τη διάδοση της πανδημίας δεν γίνεται το περιβόητο καρναβάλι του Ορχομενού και το MaskaRun δίνει μια εξαιρετική διέξοδο για την Κυριακή της αποκριάς.

Το MaskaRun συμπληρώνει τα πρώτα οχτώ χρόνια ζωής από το 2016 που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και έφερε κάτι διαφορετικό στις αθλητικές διοργανώσεις συνδέοντας τον αθλητισμό με την παράδοση και τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Είναι ένας πολύχρωμος αγώνας δρόμου-περίπατος στόχος του οποίου είναι η συμμετοχή, η χαρά της άσκησης και της ομαδικότητας. Μια πρόσκληση-πρόκληση αλλαγής τρόπου ζωής και διέξοδος από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

  • Στο MaskaRun Ορχομενού Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.
  • Νικητές είναι όσοι θα μπουν στην γραμμή της εκκίνησης.

Οι συμμετοχές, που γίνονται αποκλειστικά στο www.Maskarun.gr και είναι δωρεάν, έχουν  ξεπεράσει  κατά πολύ το όριο καταρρίπτοντας το ένα μετά το άλλο ρεκόρ  στον αγώνα!

 Οι διοργανωτές, εκτός από αγωνιστικό μπλουζάκι και το συλλεκτικό μετάλλιο, προσφέρουν στον τερματισμό μπάρες δημητριακών, νερά, αναψυκτικά, φρούτα και άλλα.

Το 6ο MaskaRun διοργανώνουν ο Δήμος Ορχομενού και η ιστοσελίδα asopichos.gr με συνδιοργανωτές: Τοπική Κοινότητα Ορχομενού, Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού, Μοτολέσχη Ορχομενού , Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού, Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη», Λαογραφικός όμιλος Ορχομενού, Σύλλογος Γυναικών και Νέων Ακραιφνίου «Η ΛΗΤΩ», Μορφωτικός – Περιβαλλοντικός –Πολιτιστικός Σύλλογος  «ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ», Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκίνου, Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου, Σύλλογος Γυναικών Αγ. Δημητρίου, Τμήμα Παράδοσης και Χορού Αγίου Δημητρίου.

Στο Maskarun παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να διαθέσουν πρώτα-πρώτα το χαμόγελό τους και να φορέσουν, αποκριάτικες στολές, μάσκα ματιών, καπέλο, να μακιγιαριστούν ή όποια άλλη καρναβαλική έμπνευση έχουν.

Η καρδιά του MaskaRun χτυπά στην κεντρική πλατεία και στο δημαρχείο Ορχομενού με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Κυριακή 6 Μαρτίου 2022
  • Δημαρχείο Ορχομενού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) 08:30-11:00 Διανομή Υλικού, Έλεγχος Πιστοποιητικών COVID 
  • Κεντρική Πλατεία Ορχομενού

09:30-10:30 Διαμόρφωση χώρου στην πλατεία, μεταφορά και τοποθέτηση υλικών

11:00-11:20 Τοποθέτηση εθελοντών στα σημεία ευθύνης τους

11:00-11:25 Προετοιμασία, προθέρμανση

11:25 Τοποθέτηση δρομέων στην εκκίνηση

11:25-11:30 Χαιρετισμοί

11:30 Εκκίνηση

Πληροφορίες για το συλλεκτικό μετάλλιο, τη διαδρομή, το πρόγραμμα και άλλες πληροφορίες www.MaskaRun.gr  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Race For Autism Gr 2023: Άνοιγμα εγγραφών
Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 τρέχουμε για τον αυτισμό
Ρεκόρ η Κυριακοπούλου στην Γάνδη - Όλοι οι Έλληνες
Ρεκόρ η Ανθή Κυριακοπούλου, άνοιξε τη χρονιά ο Αναγνώστου
11χρονη έτρεξε σε 9:38 τα 3.000μ. και σε 4:28 τα 1.500μ. στην Αυστραλία
Αποτελούν παγκόσμια ρεκόρ στην κατηγορία της
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο