Παράταση εγγραφών για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2022 + Τα Τ-Shirt του αγώνα

Τώρα μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου ως τις 3 Μαρτίου

Share
Athens HalfMarathon εκκίνηση
Από την εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας 2021

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας 2022 είναι πολύ κοντά. Αλλά αν είσαι από εκείνους που δεν έχουν κάνει ακόμα την εγγραφή τους τους μπορείς να το κάνεις ως αύριο Πέμπτη 3 Μαρτίου καθώς έχει δωθεί παράταση εγγραφών.

Η διοργάνωση ανακοίνωση ότι η ζήτηση των εγγραφών για τη φετινό αγώνα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και γι’ αυτό δίνουν τη δυνατότητα για λίγο ακόμα να προχωρήσουν οι δρομείς με την εγγραφή τους και να βρεθούν μαζί στη γραμμή εκκίνησης σε περίπου 3 εβδομάδες.

Για τις λίγες θέσεις που έχουν απομείνει σε ατομικό επίπεδο, μπορείτε να προχωρήσετε με την εγγραφή σας έως τις 3 Μαρτίου, απευθείας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης.

Σας θυμίζουμε πως δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στους αγώνες της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022, έχουν οι δρομείς με έγκυρο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Ανάρρωσης COVID-19 έως και την ημέρα του αγώνα.

Athens HalfMarathon συλλεκτικό t-shirt

Συλλεκτικό T-shirt

Ανακοινώθηκε και το επίσημο t-shirt της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022, που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο από την adidas.

Σημειώνεται πως το επίσημο t-shirt της διοργάνωσης συμπεριλαμβάνεται ΜΟΝΟ στο Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής.

Σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας στο Βασικό Επίπεδο και θέλετε να αποκτήσετε το συλλεκτικό t-shirt του αγώνα, μπορείτε να το κάνετε μόνο μέχρι την Παρασκευή 4 Μαρτίου.

Προχωρήστε στην αναβάθμιση της εγγραφής σας και κάντε δικό σας το μοναδικό t-shirt της adidas!

Επικοινωνήστε μαζί με τη διοργάνωση για περισσότερες πληροφορίες ([email protected] / 2111877720, 2111877718, 2111877725).

Δείτε περισσότερα νέα για τη διοργάνωση στο https://athinahalfmarathon.gr/index.php/el

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο