Εκδρομή του ΑΠΣ Απόλλωνα Δυτικής Αττικής στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Δείτε περισσότερες πληροφορίες

Share

Ο Απόλλων Δυτικής Αττικής πάει Θεσσαλονίκη

Εκδρομή στην Θεσσαλονίκη για τη συμμετοχή στους αγώνες του Μαραθώνιου “Μέγας Αλέξανδρος” διοργανώνει ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής

Αναχώρηση στις 8 η ώρα το πρωί από την πλατεία Δαβάκη, Αιγάλεω. Ενδιάμεσες στάσεις στην παραλία στα Καμένα βούρλα κ στη Λάρισα.

Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα παραλαβή αριθμών συμμετοχής, bib numbers, race pack. Βράδυ ελεύθερο.

Κυριακή 10 Απριλίου. Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Απολαύστε τον αγώνα που έχετε επιλέξει.

Για όσους αγωνίζονται στον Μαραθώνιο υπάρχει μεταφορά με το πούλμαν μας στην Πέλλα, στην αφετηρία του μαραθωνίου δρόμου, νωρίς το πρωί. Για όσους αγωνίζονται στα 5 κ 10 χλμ, υπάρχει στάση λεωφορείων, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας, για τη μεταφορά τους στην αφετηρία, στην περιοχή των Αμπελόκηπων.

Όλοι οι αγώνες έχουν τερματισμό κοντά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας στις 3 το μεσημέρι για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Άφιξη αργά το βράδυ.

Σημείωση1. Τα δωμάτια την Κυριακή πρέπει να τα παραδοθούν εως τις 12 το μεσημέρι. Γι’ αυτούς που αγωνίζονται στους αγωνες των 5 κ 10 χλμ, υπάρχει χρόνος μετα τον αγωνα να επιστρέψουν στο δωμάτιο τους για μπάνιο, λίγη ξεκούραση.

Γι’ αυτούς που αγωνίζονται στον Μαραθώνιο, πρέπει να αφήσουν τα πράγματα τους το πρωί, πριν την αναχώρηση για Πέλλα στην reception του ξενοδοχείου, για φύλαξη. Υπάρχει ειδική πρόβλεψη να έχουμε 2-3 δωματια διαθεσιμα μέχρι το μεσημέρι για μπάνιο,μετα τον τερματισμό.

Περιλαμβάνονται:

1. Η μεταφορά Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα με πολυτελές πούλμαν. Επίσης η μεταφορά των μαραθωνοδρόμων στην Πέλλα το πρωί, στην αφετηρία του αγώνα. 2. Μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο El Greco 3***sup στο κέντρο της πόλης. 3.Πρωινο μπουφέ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο 80€. Επιβάρυνση μονόκλινου +30€Επιπλέον θα πρέπει να υπολογίσετε το κόστος της συμμετοχής στους αγώνες, που εμπεριέχουν έκπτωση 50% από τις κανονικές τιμές, δια μέσου του συλλόγου μας.

Μαραθώνιος (βασικό πακέτο 15€,ενισχυμένο 40€,πλήρες 65€)5 κ 10 χλμ (βασικό πακέτο 8€,ενισχυμένο 33€,πλήρες 58€)

Στους αγώνες συμμετέχουν υποχρεωτικά μόνο όσοι εχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης εν ισχύ την ημέρα του αγώνα.

Για τις φιλες κ φίλους που θέλουν να συμμετάσχουν στην εκδρομή, χωρίς να αγωνιστούν, αρκεί αρνητικό rapid test 24 ωρών ή αρνητικό pcr test 72 ωρών πριν την αναχώρηση.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο των αγώνων μπορεί να αλλάξει εως την ημέρα του αγωνα από τη ΓΓΑ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από το site του αγωνα https://atgm.gr/

Όσες φίλες κ φίλοι είχαν δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή μας το 2020 που αναβλήθηκε λόγω ακύρωσης του αγώνα, λόγω Covid, συμμετέχουν αυτόματα στην φετινή μας εκδρομή. Επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση του αγώνα που θέλετε να συμμετέχετε.

Για νέες δηλώσεις συμμετοχής εως 20/3/2022.Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κ η εκδρομή μπορεί να κλείσει πριν την καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής.

Πληροφορίες – εγγραφές

Πάνος Μαρούτσης (τηλ +306944502206- email [email protected])
Σταύρος Τσιμακίδης( τηλ +306974411515- email [email protected])
ΤΡΑΠΕZA EUROBANK ERGASIAS A.E. (NTT)ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 00260602830200575455IBAN: GR86 0260 6020 0008 3020 0575 455ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο