Η νέα Dior και Technogym Limited Edition

Δείτε την αποκλειστική, περιορισμένης έκδοσης, σειρά προϊόντων γυμναστικής

Share
Technogym and Dior

Η Technogym και ο Οίκος Dior συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια αποκλειστική, περιορισμένης έκδοσης, σειρά προϊόντων γυμναστικής, διαθέσιμα στα pop up καταστήματα Dior Vibes.

Η καινοτομία της Technogym συναντά την κομψότητα του Dior για μια συναρπαστική νέα limited σειρά προϊόντων οικιακής γυμναστικής που περιλαμβάνει διάδρομο, πάγκο πολλαπλών λειτουργιών και μπάλα ευεξίας. Το αποτέλεσμα μιας πρωτότυπης συνάντησης μεταξύ του κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας Technogym και της δημιουργικής ομάδας του Dior, τρία από τα πιο εικονικά προϊόντα Technogym επανεξετάζονται με κωδικούς Dior για να γίνουν σύμβολα τελειότητας και προσοχής στη λεπτομέρεια, ενσωματώνοντας τις αξίες και την κουλτούρα που μοιράζονται και οι δύο μάρκες.

Κατασκευασμένες στην Ιταλία στο Technogym Village, αυτές οι ξεχωριστές δημιουργίες αντικατοπτρίζουν την αμοιβαία δέσμευση να προωθήσουν έναν τρόπο ζωής που συνδυάζει τη σωματική άσκηση και το στυλ για να ενθαρρύνουν  τους ανθρώπους να ζήσουν μια ευτυχισμένη και πιο υγιή καθημερινότητα.

Ο Nerio Alessandri – Ιδρυτής της Technogym and Wellness Designer – σχολιάζει: “Αυτός ο κοινός στόχος τελειότητας δίνει ζωή σε μια περιορισμένη σειρά καινοτόμων προϊόντων Technogym που χαρακτηρίζονται από τη μοναδική γοητεία του Maison Dior. Δημιουργήθηκαν για να εμπνεύσουν την έννοια της ευεξίας στις νέες γενιές και να προσφέρουν στους ανθρώπους την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική και ακαταμάχητη εμπειρία»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σειρές Dior και Technogym Limited Edition μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα Dior, Βουκουρεστίου 18, Αθήνα.

Οι σειρές είναι διαθέσιμες με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Technogym Myrun for Dior - COPYRIGHT LAURA JANE COULSON 2

TECHNOGYM MY RUN FOR DIOR

Αυτός ο κομψός, συμπαγής και αθόρυβος διάδρομος συνδέεται με το tablet σας και προσφέρει πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα on-demand προπονήσεων τρεξίματος και περπατήματος σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Απλώς τοποθετώντας ένα tablet στην κονσόλα του MYRUN, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μία από τις on-

demand προπονήσεις στις οποίες θα τους καθοδηγεί ο αγαπημένος τους εκπαιδευτής.

Technogym Bench for Dior - COPYRIGHT LAURA JANE COULSON 3

TECHNOGYM BENCH FOR DIOR

Αυτός ο καινοτόμος πάγκος προσφέρεται για τις αμέτρητες επιλογές ασκήσεων που μπορεί κάποιος να κάνει σε έναν μικρό χώρο. Ο πάγκος περιλαμβάνει μια σειρά από αλτήρες, λάστιχα και βάρη knuckles που επιτρέπουν την εκτέλεση πάνω από 200 ασκήσεων, τις οποίες ο ασκούμενος έχει τη δυνατότητα να βρει στο Technogym App, που διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη με on-demand προπονήσεις.

Technogym Ball for Dior COPYRIGHT LAURA JANE COULSON

TECHNOGYM BALL FOR DIOR

Σχεδιασμένη για να σας κρατά εν κινήσει ακόμη και ενώ κάθεστε! Η Technogym Ball έχει διττό ρόλο καθώς είναι και κάθισμα αλλά και εργαλείο ευεξίας, το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε πραγματοποιώντας ένα πλήρες πρόγραμμα άσκησης για ευελιξία, τόνωση και ισορροπία.

H Technogym διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τον Όμιλο Fais.

ABOUT DIOR

Ο Christian Dior ήταν ο σχεδιαστής των ονείρων. Το 1946, ίδρυσε τον Οίκο του, ο οποίος έφερε την επανάσταση του New Look. Το διορατικό του πνεύμα δεν έπαψε ποτέ να δοξάζει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. «Το ύφασμα είναι μόνο το όχημα των ονείρων μας (…). Η μόδα, συνολικά, προέρχεται από ένα όνειρο και το όνειρο είναι μια απόδραση », έγραψε. Έχοντας ως κεντρικό άξονα αυτή την μοναδική κληρονομιά, οι Creative Directors του Οίκου αναβιώνουν αυτό το μοναδικό δημιουργικό πάθος, τη δύναμη και το νεοτερισμό του, κάνοντας τη μαγεία του Dior να εξακολουθεί να ζει με το θράσος, την αριστεία του savoir-faire και τη μοναδική ομορφιά της χειρονομίας.

Η  Maria Grazia Chiuri ανακηρύχθηκε Creative Director γυναικείων συλλογών υψηλής ραπτικής, ready-to-wear και αξεσουάρ για τον  Οίκο Dior, από τον Ιούλιο του 2016, και έγινε η πρώτη γυναίκα που κατέχει αυτή τη θέση στον Οίκο. Κατά τη διάρκεια της θητείας της, και μέσω των πολλών συνεργασιών της, έχει φέρει στο προσκήνιο ταλέντα, και έχει αναδείξει την εφευρετικότητα και την αφοσίωση καλλιτεχνών και τεχνιτών από όλο τον κόσμο.


Μάθετε περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/Technogym_Dior_Limited_Edition

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο