Με επιτυχία το 1ο Festival Ανωμάλου δρόμου – Αποτελέσματα

Δείτε τι έγινε στους αγώνες στον Σχοινιά

Share
Από το 1o Festival Ανωμάλου δρόμου στον Σχοινιά

Στον Σχοινιά το 1o Festival Ανωμάλου δρόμου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Σχοινιά το 1ο Festival Ανωμάλου Δρόμου με αρκετές συμμετοχές, παρά το αρκετό κρύο που επικρατούσε!

Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης:

“Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες του Κυριακάτικου πρωινού δεν στάθηκαν ικανές να αποτρέψουν την επιτυχημένη διεξαγωγή του 1ου Festival Ανωμάλου Δρόμου.

Το φυσικό κάλλος του Εθνικού Πάρκου Σχοινιά σε συνδυασμό με τα έντονα  στοιχεία της φύσης, προσέφεραν μοναδική εμπειρία στους 305 τολμηρούς/ες  αθλητές/τριες  που στάθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης. Δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στις 2 αγωνιστικές διαδρομές, ειδικών απαιτήσεων όπως αρμόζει άλλωστε σε αγώνες ανωμάλου δρόμου, με έντονες διακυμάνσεις από λάσπες , νερά , άμμο  , φυσικό γκαζόν, των 1070m και 412m  αντίστοιχα. [Οι μετρήσεις έγιναν με ειδικό όργανο μέτρησης απόστασης (τροχός)].

Η πρωτοβουλία διοργάνωσης του 1ου Festival Ανωμάλου Δρόμου των Αθλητικών Σωματείων ΓΣ Νικη Βύρωνα, Σ.Α.Κ.Α, ΣΚΑ Παπάγου Χολαργού και Αμεινίας ο Παλληνεύς, είχε ως σκοπό και στόχο να δοθεί στοχευμένα η αγωνιστική ευκαιρία στα παιδιά του Σωματειακού αθλητισμού σε μια περίοδο “ανενεργή” από αγώνες. .

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής των  46 Αθλητικών Σωματείων (Εγγεγραμένα στον ΣΕΓΑΣ) με τις 642 εγγραφές, μας παραπέμπει στο γεγονός ότι ο στόχος επετεύχθη, παρά το γεγονός ότι τα  ακραία καιρικά φαινόμενα σε διάφορα σημεία της Αττικής κατά τις πρωινές ώρες, πολλούς επέτρεψαν να προσέλθουν.

Στον αγώνα παραβρέθηκε  ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ και επικεφαλής της Αναγέννησης Βασίλης Οικονόμου και ο Τομεάρχης Αποστάσεων του ΣΕΓΑΣ  Δημήτρης Θεοδωρίδης  που βοήθησε και στην διεξαγωγή των αγωνισμάτων.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2ο Festival Ανωμάλου Δρόμου 2022″.

Άλλα δρομικά νέα από την Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Έρχεται ο Μάιος γεμάτος αγώνες!
Όλοι οι αγώνες στην Ελλάδα για τον Μάιο του 2024!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο