Παγκόσμιο ρεκόρ στο IRONMAN από τον χρυσό ολυμπιονίκη Blummenfelt

Εντυπωσιακό Παγκόσμιο ρεκόρ στο IRONMAN από τον Kristian Blummenfelt, τον χρυσό ολυμπιονίκη του τριάθλου. Δείτε περισσότερα

Share
Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο

Πριν από λίγους μήνες ο Kristian Blummenfelt ανέβαινε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Τόκιο, κερδίζοντας την πρώτη θέση στο Τρίαθλο και, ταυτόχρονα, το πρώτο του χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις, όταν στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα IRONMAN, όχι μόνο κατέκτησε την πρώτη θέση, αλλά πέτυχε και νέο Παγκόσμιο ρεκόρ!

Ο Νορβηγός ήταν ο νικητής του 2021 IRONMAN Cozumel στο Μεξικό ολοκληρώνοντας την απόσταση σε χρόνο 7:21:12.

Ο Kristian Blummenfelt κολύμπησε τα 3,9χλμ. σε 39:41, κάλυψε τα 180χλμ. της ποδηλασίας σε 4:02:40 και έτρεξε τον Μαραθώνιο σε 2:35:24!

Η απόδοση του ήταν εξαιρετική στο σκέλος της κολύμβησης, αφού πέτυχε τον καλύτερο χρόνο που έχει σημειωθεί ποτέ σε αγώνα IRONMAN.

Το προηγούμενο Παγκόσμιο ρεκόρ ανήκε στον γνωστό Γερμανό IRONMAN, Jan Frodeno με 7:27:53 από τον αγώνα Tri Battle Royale με τον Blummenfelt κυριολεκτικά να το διαλύει για περίπου 6 λεπτά!

Στον ίδιο αγώνα νικήτρια ήταν η Sara Svensk σε 8:22:41, η οποία ήταν 22η στο σύνολο, ενώ τερμάτισαν 2.743 αθλητές. Όλα τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο