SNF Nostos 2022

Πρωτοβουλία για την Υγεία το θέμα της εκδήλωσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Share
SNF Nostos 2022

Πρωτοβουλία για την Υγεία θα είναι το θέμα της εκδήλωσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος SNF Nostos 2022 που θα επανέρχεται στις αρχές καλοκαιριού και θα διεξαχθεί 23-24 Ιουνίου. Η διοργάνωση μας ενημερώνει σχετικά:

SNF Nostos 2022: Health

Το SNF Nostos, η μεγάλη και ανοιχτή εκδήλωση για όλους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι, έχει στο επίκεντρό της την ανθρώπινη επαφή, τον διάλογο, τη σκέψη, την ψυχαγωγία. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, παρά τις αντίξοες συνθήκες, μπορέσαμε, όλοι μαζί, να βρεθούμε από κοντά, και να εξερευνήσουμε την ευρύτερη θεματική Ανθρωπότητα & Τεχνητή Νοημοσύνη.

Κοιτώντας με αισιοδοξία προς το μέλλον και κάνοντας τα σχέδιά μας για το επόμενο SNF Nostos, θέλουμε να πιστεύουμε πως τον Ιούνιο του 2022, οι συνθήκες θα το επιτρέπουν ώστε να επιστρέψουμε και πάλι από κοντά, λίγο πιο ελεύθεροι. Να απολαύσουμε, όσοι περισσότεροι γίνεται το SNF Nostos Run, το SNF Nostos Conference και τους Διαλόγους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Κάθε βράδυ θα κλείνει με μια μεγάλη συναυλία, και ένα εντυπωσιακό show με drones, όπως αυτό που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο 2021 SNF Nostos μαγεύοντας τους επισκέπτες. 

Το καλοκαίρι του 2022 θα είμαστε, πλέον, σε θέση ως κοινωνία, με πιο καθαρό μυαλό, να συζητήσουμε για την πιο σημαντική αξία της ζωής μας όπως επαναπροσδιορίστηκε από την πανδημία: την Υγεία. Σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, σωματική και ψυχική. 

Πρωτοβουλία για την Υγεία

Η Πρωτοβουλία για την Υγεία του ΙΣΝ θα αποτελέσει το κεντρικό θέμα του SNF Nostos Conference 2022, θέτοντας τη βάση για μια ευρύτερη συζήτηση γύρω από την έννοια της Υγείας. Θα ενημερώσουμε για τις προσπάθειες του Ιδρύματος, θα επιχειρήσουμε να φέρουμε στο προσκήνιο ζητήματα αιχμής, θα παρουσιάσουμε βέλτιστες πρακτικές και θα φέρουμε σε διάλογο διαφορετικά επιστημονικά πεδία με στόχο να διερευνήσουμε πώς θα μπορούσαμε, από κοινού, να επιτύχουμε ένα καλύτερο σύστημα υγείας για όλους.

Το SNF Nostos θα επιστρέψει στις 23 και 24 Ιουνίου 2022, όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο για όλους. Και θα το ζήσουμε όλοι μαζί, από ακόμα πιο κοντά.

SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

23 & 24 Ιουνίου 2022
Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)
SNF Nostos Run: 23 Ιουνίου
SNF Nostos Conference: 23 & 24 Ιουνίου
Διάλογοι του ΙΣΝ: 24 Ιουνίου

Μείνετε συντονισμένοι για το αναλυτικό πρόγραμμα.  
www.snfnostos.org

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Mizuno χορηγός των μεγάλων αγώνων της Θεσσαλονίκης
Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» & ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης καλωσορίζουν την Mizuno
Ο Ivan Siuris στον Patras Half Marathon
O Μολδαβός πρωταθλητής έρχεται και φέτος στην Πάτρα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο